Dízelesek, nem féltek, hogy nem fogják megvenni az autótokat a magas futás miatt?
Aki évi 40 ezret tesz bele, annak az autó munkaeszköz, elhasználódásával számol, így a jó áron való eladás nem szükséges.
Egyébként tévedsz, a legtöbb dízelt ingázásra használják, napi 50 kilométereket mennek.
Dízel autót nyilván azért veszek, mert nem úgy kopik, mint egy fűnyírómotoros szar.
Egy benzines vacak motorja 350 ezernél már olyan, mint egy rossz kertikapa.
Épp tegnap néztem az autóm használtautós felhozatalát, találtam közötte 750 ezret futottat is. Astra 1.7 cdti.
Illetve van egy 450 ezret futott üres blokkom is a sufniban, a hengereknek semmi válla.
Km órát meg lehet tekerni, idiótáknak.
Amúgy a gagyibb dízelek úgysem fognak sokat futni, mert szétrohad a kasznijuk.
"Épp tegnap néztem az autóm használtautós felhozatalát, találtam közötte 750 ezret futottat is. Astra 1.7 cdti."
Nekem is pont ilyenem van! :) Az órája 350e-hez közelít. De mivel nem első tulajdonos vagyok, ki tudja... lehet a duplája is már benne van. Pont a napokban néztem be az olajbeöntőn. Szép fényes fémtiszta minden. Látszik az első henger vezérműbütyke. Semmi, zéró a kopás rajta szemmel. Olajat utánaöntenem még soha nem kellett. Téli mínuszokban is azonnal indul. Szóval nagyon nincs még a széthullás határán. De nem is tervezem eladni. Nekem bőven megfelel, nem vágyom újabbra. Ha majd megválok tőle, akkor a kora, futása, állapota miatt úgyis csak aprópénzt fog érni. Ha 200eFt helyett csak 100e-t kapok, akkor na bumm, semmi nem történik. Vagy ha ennyiért se megy el, akkor leadom a bontóban. Nem fogok a kardomba dőlni. Engem (és az előttem lévő tulajokat is) bőven kiszolgált, az üzemanyagokon bőven megspórolta az akkori vételárát, mikor hozzám került. Tehát rosszul nem tudok kiszállni belőle.
Nem félek.
Az előző dízelemet is egy hét alatt elvitték (az első értelmes személyes megtekintő). Pedig drága volt és sokat futott. A mostani meg kifejezetten ritka és már némiképp módosított is. Szóval ez már más kérdés. Max visszaalakítom teljesen gyárira (amennyire lehet), de nem aggódom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!