Dízelesek, nem féltek, hogy nem fogják megvenni az autótokat a magas futás miatt?
Nem félek,mert rendesen karbantartom az automat.
Hiába van egy autóban 400.000 km ha folyamatosan rendben van tartva. Még mindig jobb mintha lenne egy auto amiben 200.000km van es még egy olajcserén sem volt.
Nem félek. 2,5 éves biturbós dízelem van 32e km-rel. Mikor megvettem még évi 25-30e volt tervben, de rajtam kívül álló okoktól előre nem látható módon ez megváltozott.
Új autót nem egy-két évre vettem. Így legalább sokáig lesz benne kevés km. Amúgy mindent megvesznek a megfelelő áron. Ezzel az erővel a benzines tulajok is retteghetnének. Mert mi van ha annyit fejlődik az elektromos hajtás, hogy 5-10 év múlva a benzinest is csak nagyon nyomott áron lehet majd eladni?!
Eddig is megvették a kis butusok, csak az óra mutatott mást. Vagy gondolod Magyarországra csak olyan 10-éves TDI-ket importáltak amikben legfeljebb 180 000km volt? :D
Még pár év amíg a SZÜF hatásai beérnek és szép lassan elérjük azt, hogy 10 éves dízelek esetén átlagáron nem lesz 400 000km alatti futású autó. Úgy sem lesz az embereknek pénzük új autóra, ahogy eddig sem volt így marad a zavarosban halászós import és a magas futású hazai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!