Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nem indul az autó?

Miért nem indul az autó?

Figyelt kérdés
Van egy Citroen saxo 1.1esem 2001-es évjárat.A napokban mentem vele és észrevettem hogy nem nagyon megy és rángat is.Ezután hazasiettem vele és le is állítottam.Majd másnap mikor indítanám nem nagyon akart beindulni, ezért átnéztem, hogy valahol talán be dugult e valami, de nem találtam semmit.Sok gondolkozás után átnéztem a benzin útját is és ahova folyik a benzin(bocsi,nem tudom a hivatalos nevét) a motor mögött van valahogy és oda fecskendeztem be 1dl benzint körübelül, ezután rögtön beindult, majd még ezt követően is simán indult, de egy pár óra múlva meg megint nem akar beindulni és egyszerűen nem tudom a hiba forrását, esetleg ha valaki tudna segíteni azt megköszönném.
2020. szept. 2. 13:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Üzemanyagszűrőt mikor cserélted utoljára?
2020. szept. 2. 13:33
 2/11 A kérdező kommentje:
Azzal sem volt baj mert az uzemanyag csobol meg jott normalisan.
2020. szept. 2. 13:37
 3/11 anonim ***** válasza:
csobol meg jott normalisan =/= megvan a megfelelő nyomás, és ezen a nyomáson is képes szállítani az előírt mennyiséget. Vagy ellenőrizted azt is?
2020. szept. 2. 13:58
 4/11 A kérdező kommentje:
Igen az is le lett ellenorizve.
2020. szept. 2. 14:14
 5/11 anonim ***** válasza:
akkor az injektorok koszosak
2020. szept. 2. 14:26
 6/11 A kérdező kommentje:
De akkor ha nyomunk egy kis benzint bele akkor miert indul be rogton?
2020. szept. 2. 14:45
 7/11 anonim ***** válasza:

Ez még központi injektoros.

Amikor indítóztok, és nézed azt, ahova a benzint öntötted korábban, látni ahogy spriccel befelé? Vagy ha odanyúlsz egy ujjal, érzed?

Ha nem, akkor megmakkant az injektor / nincs elég benzinnyomás. Eőbbire szavazok. Ekkor meg lehet nézni az injektor csatalkozóját, nem kontakthibás-e, lemérni az injektor tekercsét, nem szakadt-e meg.

2020. szept. 2. 14:54
 8/11 A kérdező kommentje:
Levettuk a csovet es nyomta a benzint normalisan.
2020. szept. 2. 15:22
 9/11 anonim ***** válasza:
De az injektor nyomja? Ha leveszel róla mindent (légszűrőtől jövő csőre gondolok), akkor látni hogy spriccel befelé a szívósorba, vagy nem?
2020. szept. 2. 15:31
 10/11 A kérdező kommentje:
Igen lehet látni.Már szinte mindent megnéztünk, de még mindig nem indul be.
2020. szept. 2. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!