Ha sokat áll az autó (4-5-6 óra, vagy több) akkor elsőre soha nem indul el, csak lefullad?
Figyelt kérdés
Mercedes A140 (2002, benzin). Már mondták hogy adjam rá a gyújtás, hogy benzint kapjon, gyújtás le, és indítsam, de utánna is lefullad.
+1 még egy jelenség: ha nyomok annyi gázt, hogy ne fulladjon le (20 mp-nyi szenvedés) akkor kb. 1 percig erőtlen az autó. Kaptam olyan tippeket, hogy a gyertya lehet rossz. Szerintetek?
2020. júl. 31. 12:13
1/14 A kérdező kommentje:
Másodjára viszont mindig elindul. Egyébként meg (ha 1-2 óra van 2 indítás között) egy pöccre indul.
2020. júl. 31. 12:15
2/14 anonim válasza:
Hát ilyenek ezek az A mercik. Most már elég idős, egyre több baja lesz. Irány a szerelő, minek találgassunk? Azt te is tudsz.
3/14 A kérdező kommentje:
Ezzel előrébb lettem köszi.
2020. júl. 31. 12:22
4/14 anonim válasza:
Mit akarsz előrébb lenni? Vidd el egy kib#szott szerelőhöz, ne találgass.
5/14 anonim válasza:
Valóban nincs értelme a találgatásoknak tippelgetéseknek, vidd el szerelőhöz.
Egyébként én akkor szembesültem hasinló jelenséggel, amikor hengerfejes lett az autó, és a hűtővíz beszivárgott állás közben a egyik hengerbe... persze, hogy nem indult, és büdös is volt, amikor a harmadik próbálkozásra beröffent, de ott már egyértelmű volt, hogy baj van, nem kell menni vele.
6/14 A kérdező kommentje:
#5 ilyesmi tippet/tippeket vártam, köszi. Jó látni hogy nem csak autisták vannak itt :)
2020. júl. 31. 13:05
7/14 A kérdező kommentje:
Te tényleg full hülye vagy :D Tippeket várok, hogy mikor odamegyek az autószerelőhöz ne tudjon minden szarral lehúzni :D Legalább tippeket kapjak, hogy mik lehetnek, vagy kinek milyen ötlete van, ne csak úgy álljak az autószerelő előtt értetlenül, mikor mondja hogy kell bele egy új xy (bármi). De az ilyen te féle fogyatékos képes odaírni valami teljesen használhatatlant. Nyílván elmegyek egy szerelőhöz te kretén, csak előtte tájékozódni akartam. Mert ki tudja, lehet volt valakinek hasonló, vagy tud mondani valamit, nem csak ilyen te féle 20 éves kispistikék vannak, akiknek egyéb dolga sincs, csak gyakorin beírni egy kérdés alá, hogy "vidd szerelőhöz". barom.
2020. júl. 31. 13:35
8/14 anonim válasza:
Jól ki vagy haver :D Nyugi, vége a kocsidnak, ne rajtam töltsd ki a dühödet :D
9/14 A kérdező kommentje:
Te tolsz használhatatlan kommenteket, én halál nyugodt vagyok :D
2020. júl. 31. 13:58
10/14 anonim válasza:
Én még ezekről az autókról jót nem hallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!