Valaki hozzáértő meg tudná mondani miért nem indul az autóm? Videó a leírásban.
Autómosás után leparkoltam egy parkolóban, és azóta nem indul, csak ezt csinálja: [link]
Víz nem került a motorháztető alá, az akksi csatlakozók ránézésre rendben vannak. Az olajat egy hete ellenőriztem, és megfelő mennyiségű volt, viszont most kevés van benne. De ez lehet azért mert, hogy a motor nem régen lett leállítva, ugye?
Mindenkinek köszönöm a segítséget. Pont mára van ütemezve egy vezérléscsere, plusz teljes átnézés. Kocsimosás után egyből vittem volna a szerelőhöz :)
Be lett bikázva az autó, és így elindult.
Meleg motornál kevesebbet mutat a nívópálca ugyanis le kell csöpögnie az olajnak, ahhoz hogy pontosan mérni lehessen.
Lehet, hogy olajpumpa nem működik, ezért a komputer letilt, de nem értek hozzá.
Várj 10-20 percet leállítás után és egy sík helyen mérdd meg pontosan mennyi olaj van benne. Ha minimumhoz közel vagy alatta van, töltsd maxig. Ha ez nem segít, akkor go szerelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!