Valaki hozzáértő meg tudná mondani miért nem indul az autóm? Videó a leírásban.
Autómosás után leparkoltam egy parkolóban, és azóta nem indul, csak ezt csinálja: [link]
Víz nem került a motorháztető alá, az akksi csatlakozók ránézésre rendben vannak. Az olajat egy hete ellenőriztem, és megfelő mennyiségű volt, viszont most kevés van benne. De ez lehet azért mert, hogy a motor nem régen lett leállítva, ugye?
Pont hogy meleg motornál magasabb az olajszint. Kevesebbet akkor mutathat ha az autó orral felfelé áll emelkedőn.
Sajnos többet nem tudok segíteni.
Hát ez akkumlátor lesz, vagy lemerült vagy kontakt hibás.
De legalábbis ezen a vonalon keresd.
Köszi a válaszokat! Ha lemerült az akksi, akkor nem másmilyen hangja kéne hogy legyen? Régen hallottam már amikor egy autó nem indul az akksi miatt, de annak ilyen erősből gyengébe átmenő elhaló hangja van. Itt miért más? Nem lehet hogy az önindítő dobta be a törölközőt?
3/5 válaszolónak: ha esetleg elfolyt volna az olajam, akkor besülhetett volna a dugattyú. Nem láttam még ilyet, de gondoltam nem gond ha ideírom, ezzel kizárva ezt az eshetőséget.
Én nem értem, miből képzeled hogy elfolyt az olaj?
De ha megnézed az olaj nivót az is elárulja hogy van e benne vagy nincs.
Felesleges ilyen hüleségeket ide kavarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!