Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Használnátok télen 3mm profilm...

Használnátok télen 3mm profilmélységű téli gumit pénz hiány miatt?

Figyelt kérdés
2020. szept. 1. 19:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Csak mondom, hogy ha nincs nagy hó vagy eső akkor semmi gond nem lesz a 3mm-es gumival. Én is jártam városban 5-8 km-re 3mm-es télivel.

Friss hóban nehezebb vele menni az tény.

De még mindig jobban jár ezzel mint egy 8 mm-es nyárival.

2020. szept. 2. 10:16
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

"Egy szett gumi ember... 50-60 ezer forint!"

Hol?! Az ilyen Linglong és hasonlókból is nehezen jön ki ennyiből. Vagy én szoktam rossz helyen vásárolni, mert simán ennek a duplájába szokott kerülni. Persze mérettől is függ. A legolcsóbb no-name gumi valami kis "babakocsi" kerekekre lehet hogy kijön ennyiből.

Ha van mód rá, persze cserélni kéne. Nálam a 3-4 mm-es nyári, nyáron nagyobb esőkben is villogtatja gazdagon az ESP-t. Amit csere után nem tapasztalok.

3 mm-es télivel, ha még nincs nagyon elöregedve, városban, rövid utakra, száraz időben, óvatosan nem padlógáz-satufék stílusban el mernék közlekedni maximum egy szezont, ha nagyon muszáj lenne. Gondolom ezért most mindjárt megkapom hogy kakievő fillérszexuáló vagyok...

2020. szept. 2. 10:58
 13/15 anonim ***** válasza:
#12: "Hol?! Az ilyen Linglong és hasonlókból is nehezen jön ki ennyiből"
2020. szept. 2. 11:03
 14/15 anonim ***** válasza:

Na félrenyomtam, szóval akinek 60e ennyire fáj, az ugye nem 17-es felnivel bohóckodik, hanem 14 max 15".

Nem kínait kell venni, hanem valami normális nem túlárazott márkát.

2020. szept. 2. 11:04
 15/15 anonim ***** válasza:
1.6 mm-ig szabályos. Hogy a gumi lobbi mivel mossa a felhasználók agyát irreveláns. A 4 évszakos is törvényes, csak a gumpisok prüszkülnek rá, mint at osztrák fogorvosok a határ tóloldalára. Fiatal koromban 1mm volt a határ. Előző megmondta a tutit. Mint az osztrák kormány 4mm alatt nem jó a téli gumi. Nekem a Michlein Cross Climate vadonat újan középen 7 széle felé 4 szélén 3. És engedik forgalmazni. Jó hogy nem 10 mm-ben húzzák meg a határt.
2020. okt. 2. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!