Használnátok télen 3mm profilmélységű téli gumit pénz hiány miatt?
Csak mondom, hogy ha nincs nagy hó vagy eső akkor semmi gond nem lesz a 3mm-es gumival. Én is jártam városban 5-8 km-re 3mm-es télivel.
Friss hóban nehezebb vele menni az tény.
De még mindig jobban jár ezzel mint egy 8 mm-es nyárival.
"Egy szett gumi ember... 50-60 ezer forint!"
Hol?! Az ilyen Linglong és hasonlókból is nehezen jön ki ennyiből. Vagy én szoktam rossz helyen vásárolni, mert simán ennek a duplájába szokott kerülni. Persze mérettől is függ. A legolcsóbb no-name gumi valami kis "babakocsi" kerekekre lehet hogy kijön ennyiből.
Ha van mód rá, persze cserélni kéne. Nálam a 3-4 mm-es nyári, nyáron nagyobb esőkben is villogtatja gazdagon az ESP-t. Amit csere után nem tapasztalok.
3 mm-es télivel, ha még nincs nagyon elöregedve, városban, rövid utakra, száraz időben, óvatosan nem padlógáz-satufék stílusban el mernék közlekedni maximum egy szezont, ha nagyon muszáj lenne. Gondolom ezért most mindjárt megkapom hogy kakievő fillérszexuáló vagyok...
Na félrenyomtam, szóval akinek 60e ennyire fáj, az ugye nem 17-es felnivel bohóckodik, hanem 14 max 15".
Nem kínait kell venni, hanem valami normális nem túlárazott márkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!