A kombikat minek szokták csúfolni? Teherautó, zöldségeskocsi, stb? Ki mit hallott már?
Figyelt kérdés
2020. szept. 1. 11:19
11/17 anonim válasza:
Az ugye megvan, hogy a szedán és a kombi között azonos modellnél semmivel sem rosszabb a kombi menetteljesítménye?
12/17 A kérdező kommentje:
#11 Én nem a menetteljesítményre panaszkodtam, hanem a formára.
2020. szept. 2. 08:58
13/17 anonim válasza:
Nekünk egy V50-es Volvo van itthon. A babakocsi miatt vettünk kombit, és teljes mértékben ki is használjuk. Mi nem szarakodtunk, rátettük a malomkő méretű felnit, és szerintem elég vagányan néz ki vele.
Néztünk Audit is, de amit találtunk az automata volt, és azt nem szerettünk volna.
14/17 anonim válasza:
+40 éve vezetek, és ezalatt megfordult pár vas a kezeim között. Valószínű, hogy a korom is belejátszik, de az utolsó 20 évben csakis egyterűeket vettem, míg azelőtt inkább a szedánokat részesítettem előnyben.
15/17 anonim válasza:
Nem értem, mivel csúnyább egy kombi, mint egy szedán.
16/17 anonim válasza:
A sógornőm halottas kocsinak hívja a saját fekete kombijukat. 🤦♀️ Nekünk is az van bár a mienk elég szép kialakítás szerintem, de nekünk a gyerek miatt van kombink mert a babakocsit meg utazó ágyat meg minden cuccot csak ebbe tudunk pakolni egy kissebb autóba esélyünk nem lenne elindulni sehova hosszabb útra. Szóval nállunk ez inkább praktikusságra megy mint szépségre. De én is hallottam már ezer féleképpen csúfolni a kombikat.
17/17 anonim válasza:
A szedánokról azt mondta egy öteg, hogy akkora, mint egy cserkészkalap.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!