Karancs221 kérdése:
Milyen robogót vegyek?
Figyelt kérdés
Lenne 100 ezer forintom robogóra, tudom nem nagy összeg, de milyen robogót lehetne ezért az árért vásárolni? Malaguti F12-t néztem, de azt hallottam nem a legjobb a világítása. Köszi mindenkinek2020. aug. 30. 21:33
1/3 anonim válasza:
Van ennyi pénzért de hogy jó állapotban van azt nem tudom. Ezen az oldalon keresgess.
2/3 anonim válasza:
Én Yamaha BWS-eket nézegettem, ez akár bele is férhet a keretbe. Kicsit nagyobb testű és vastagabb kerekei vannak, ami miatt stabilabb.
De konkrét tapasztalatom nincs, mert végül nagyon jó áron tudtam venni egy 250-es Majestyt.
3/3 anonim válasza:
2/2-es
neked milyen "gyorsan" melegszik be a motor üzemi hőfokra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!