Milyen robogót vegyek?
Figyelt kérdés
Őszintén megmondva nekem teljesen mindegy, hogy milyen márka, eddig egy Keewayt néztem ki magamnak 50ccm-et, hallottam róla hideget és meleget is. Viszont amiket eddig néztem mindegyikről hallottam hideget és meleget. A motor 2002-es, és csak szaladgálni használnám ilyen hobbi célra, arra jó lehet a keeway?2020. aug. 28. 17:25
1/3 anonim válasza:
Ennyire talán jó lehet, bár nem túl fiatal a gép.
Nekem az utolsó robogóm az egy Piaggio Zip 4t 2008 volt. Sok gond nem volt vele, motorikusan és összeszerelési minőségben megfelel, helyenként még többet is nyújt, mint egy japán robogó. Én 85eFt-ért vettem, ebből látod, hogy sokat nem spórolsz azon, ha kínait veszel.
2/3 anonim válasza:
Ha nem szeretsz bütykölni, akkor keress egy felújított Hondát, vagy Yamahát keress. A keeway addig jó, amíg új. Utána jönnek a gondok.
3/3 anonim válasza:
Keeway robogóm van ,még semmi baja nincs 1 éve vettem van egy másik kínai a haveromnak, neki sincs semmi baja az már vagy 5 éve megvan neki.
Nyilván kell vele foglalkozni karburátor tisztítás,meg úgy kell a karbantartás de ha mindent megkap akkor jó de ez mindenre igaz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!