Mennyi a te és veled egyháztartásban élők összes személygépjárműjének jelenlegi összértéke?
Jó a járvány elötti értéket is elfogadom.😏
És privát felhaszálású céges autó(ka)t is számítsatok bele!
#1 Köszi! 😀
Hát igen több ismerösömnek van milliós nagyságrendű kerékpárja.
Gépjárműből is csak a személygépjárműt kérdeztem, a szavazásban. Ha valakinek drága három és féltonnánál nehezebb gépjármű van a háztartásában, ő is leírhatná kommentben.
Azért írtam, hogy a nagyobb összegben nem csak személyautó van, ami viszont nem kerékpár. Géjármű mindegyik.
A 3 együtt kb 1 milliót ér.
Egy a feleségemnek, egy nekem, egy pedig tartalék.
Van egy 42 éves autó. Azt elég nehéz belőni, de nagyjából megsaccoltam a reális értékét.
Van egy teljesen átlagos 15 éves autó.
És egy két éve szalonban újonnan vett. Leadtam a szavazatomat.
Saját cégem nincs. Alkalmazottként dolgozom. Vezetek ugyan céges autókat, de azt nem lehet magánhasználatra elvinni. Telephelyen felveszem, ha kell a munkámhoz, vezetem a menetlevelet, legkésőbb a munkaidő végén leteszem a telephelyen. Nálunk ez így működik, ezért nem számolom sajátomnak.
Kerékpáromat sem számolom ide, mert nem gépjármű. Meg amúgy sem egy nagy érték, tízen éve vettem 90e-ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!