Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyi a te és veled egyháztar...

Mennyi a te és veled egyháztartásban élők összes személygépjárműjének jelenlegi összértéke?

Figyelt kérdés

Jó a járvány elötti értéket is elfogadom.😏

És privát felhaszálású céges autó(ka)t is számítsatok bele!

2020. aug. 29. 14:14
A kérdező szavazást indított:
nincs személygépjármű a háztartásomban
Száz ezer Forint alatt van.
Száz és ötszáz ezer Forint közt van.
Ötszáz ezer és egy millió Forint közt van.
Egy és két és félmillió közt van.
Két és fél és öt millió közt van.
Öt és tíz millió közt van.
Tíz és húszonöt millió közt van.
Húszonöt és ötven millió közt van.
Több mint ötven millió.
34 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
94%
Ha szigurúan nézem, 1,5 főre kb. 3 millió, de 3,5-re nézve már teljesen más a helyzet, olyan 21-22 millió (nem csak személyautó és nem számolva a motorral nem rendelkező, de guruló berendezéseket)
2020. aug. 29. 14:33
 2/5 A kérdező kommentje:

#1 Köszi! 😀

Hát igen több ismerösömnek van milliós nagyságrendű kerékpárja.

Gépjárműből is csak a személygépjárműt kérdeztem, a szavazásban. Ha valakinek drága három és féltonnánál nehezebb gépjármű van a háztartásában, ő is leírhatná kommentben.

2020. aug. 29. 14:39
 3/5 anonim ***** válasza:
91%

Azért írtam, hogy a nagyobb összegben nem csak személyautó van, ami viszont nem kerékpár. Géjármű mindegyik.

2020. aug. 29. 14:46
 4/5 Beviz Elek ***** válasza:
94%

A 3 együtt kb 1 milliót ér.

Egy a feleségemnek, egy nekem, egy pedig tartalék.

2020. aug. 29. 15:29
 5/5 anonim ***** válasza:
91%

Van egy 42 éves autó. Azt elég nehéz belőni, de nagyjából megsaccoltam a reális értékét.

Van egy teljesen átlagos 15 éves autó.

És egy két éve szalonban újonnan vett. Leadtam a szavazatomat.

Saját cégem nincs. Alkalmazottként dolgozom. Vezetek ugyan céges autókat, de azt nem lehet magánhasználatra elvinni. Telephelyen felveszem, ha kell a munkámhoz, vezetem a menetlevelet, legkésőbb a munkaidő végén leteszem a telephelyen. Nálunk ez így működik, ezért nem számolom sajátomnak.

Kerékpáromat sem számolom ide, mert nem gépjármű. Meg amúgy sem egy nagy érték, tízen éve vettem 90e-ért.

2020. aug. 29. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!