Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Keveset fogyasztó, megbízható...

Keveset fogyasztó, megbízható autó?

Figyelt kérdés

Munkába járásához szeretnék pár százezerért venni egy alacsony fenntartású kisautót. Ki mit ajánl?

Tényleg nincs nagy igényem, csak melóba jussak el anélkül, hogy a fizetésem felé rámenne havi szinten. :D

2020. aug. 27. 22:41
1 2
 1/13 anonim válasza:
72%
Suzuki, ezen belül régi Swift vagy WagonR
2020. aug. 27. 22:56
 2/13 anonim ***** válasza:
41%
Ló. Nem fogyaszt benzint. XD
2020. aug. 27. 22:57
 3/13 anonim ***** válasza:
45%
Járjál biciklivel... pár százezerért amit veszel minden lesz, csak nem olcsó.
2020. aug. 27. 23:39
 4/13 anonim ***** válasza:
67%

#3 itt a megmondóember, aki már 18 évesen 6 cég vezetője volt mellette orvosira járt meg jogra. Irigy vagyok rád.

Amúgy. Ford Fiesta, F Astra, Swift, Daewoo Lanos, Hyundi Accent. :)

2020. aug. 27. 23:53
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
#4, nem, apuci áll neki mindent, még egy x5-öt is rakott a sgge alá.
2020. aug. 28. 02:25
 6/13 D. Brasco ***** válasza:
51%
Vegyel egy regi twingot.....ertekük semmi még a jóknak sem,cserébe 6literrel minden korulmenyek kozott el van
2020. aug. 28. 07:20
 7/13 anonim ***** válasza:

Hiába irjátok ide a suzukit, az is megeszi a magáét főleg meg városban.

Ha kis fogyasztás kell akkor dizelt vegyél.

2020. aug. 28. 07:25
 8/13 anonim ***** válasza:
#7 van Swiftem 10 liter télen, de én hidegen járok vele, úgy meg minden autó megeszi.
2020. aug. 28. 08:09
 9/13 anonim ***** válasza:
Polo, fabia is jó lehet. Kis benzines nem eszik sokat. Faék egyszerű technika, mindenhol ismerik. Gombokért van hozzá alkatrész.
2020. aug. 28. 11:01
 10/13 anonim ***** válasza:

#6, kicsit off: a Twingo megbízható is? Hallani róla ezt is, azt is, barátnőm meg nagyon szeretne egyet már egy éve. Még nem vettünk neki, mert egy francia szervizes annyit mondott rá, hogy "fos", de egyébként egy jó üvegtetővel még nekem is tetszik.

Amúgy Swift.

Tavaly kerültem olyan helyzetbe, hogy a céges autómat széttörte egy kolléga akinek egy hétvégére odaadtam, gazdasági tk lett, nem vett a cég egyből újat, csak tavasszal. Nekem meg csak két hobbiautóm van, egyiket sem szívesen viszem ki télen, szóval kellett valami téli rohangálós olcsóautó.

Vettem 200 ezer magyar forintért egy egyliteres öreg Swiftet, volt benne rádió és ennyi, még szervó se. Viszont rozsda se, egy családé volt előtte 10 évig, ügyesen ki lettek lakatolva a küszöbök, máshol meg rendben volt, úgy le volt alvázvédve hogy dobott rajta vagy 20 kilót.

Szóval ez 200 ezerért. Evett Budapesten a dugóban araszolva maximum 6 litert, néha az M0-n mentem be vele, akkor meg mondjuk 5 körül. 53 ló ellenére még ment is a maga 800 kilójával bőven elég jól ahhoz, hogy a forgalomban lehessen vele manőverezni. Nyilván papírkasztni, meg a tápláléklánc legalja (tehát még akkor is letolnak vele, ha nem mész lassan), de ennél olcsóbban autóba ülni nem lehet. Nekem bejött, aztán eladtam ugyanannyiért amikor meglett a céges kocsi. Eskü még szerettem is a maga vicces egyszerűségéért. :)

2020. aug. 28. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!