El lehet még járogatni egy ilyen repedéssel az oldalfalon vagy már veszélyes?
Hat éves dunlop gumiról van szó egyébként futófelülete még tsljesen újszerű, de van egy csúnya repedés az oldalán, bizonytalan vagyok hogy szabad e még így járni vele amíg nem lesz pénzem a cserére
Azért szólhattál volna, hogy csak olyanok válaszoljanak, akik egyetértelek, nem strapálta volna magát senki...
Menjél, használd, ha taknyolsz ne gyere ide sírni, ha taknyolsz. Anyuéknak se mondd meg, hogy van itt felhasználód, mert még feljtelentik az oldalt, ha valahol ottmaradsz.
most jobb?
Igen valószínűleg tényleg az történhetett hogy leeresztett és megtört a gumi😏
Leszámítva a korából adódó tapadás romlást, egy ilyen repedés tud durr defekttel kinyílni vagy inkább a lassú leengedés a jellemző?
Motorom nincs, autómon volt hasonló, amit nem vettem észre. Nem túl gyorsan mentem a kocsival. Semmi jelét nem láttam annak, hogy oldalszelem lenne, mégis ellene kellett kormányoznom. Megálltam, körbenéztem a kocsit, és akkor látom, hogy a jobb egy ki van hasadva.
Az autó négy ponton támaszkodik, de kettőből egyet elveszíteni, az durr nélkül is eléggé veszélyes, nem gondolod?
Nagyon felelőtlen vagy, az már látszik. Ritkán van olyan egyetértés a válaszokban mint itt. Egyetlen olyan választ sem olvashatsz, amelyik arra biztatna, hogy nyugodtan motorozz tovább.
De te nem vagy képes ezt felfogni. Te dolgod, csak más életét ne tedd tönkre. Tudod, nem kellemes egy halott motoros testén áthajtani. De egy magasan és hosszan repülő emberi test látványa is bele éghet az ember lelkébe. Jó volna, ettől megkímélnél minket.
Elég idegesítő, hogy törlődnek a kommemtjeim na mindegy az értelmesebbje kedvéért leírom újra dolgokat. Voltam vele gumisnál a diagnózis a következő: no para lehet vele járni, de azért ráfér lassan a csere🤷♂️
Egyébként 500 km-nél járunk és még mindig nem tökösödik ereszt vagy bármi, tapadása is jó pedig tempóztam vele kanyarba is. Nem ajánlom én se senkinek hogy ilyennel járjon, de nem fog összedőlni a világ és nem fognak piros malacok hullani az égből akkor se mégis😅
Viszont ami totál nettó ökörség és a tovabbiakban nem fogok vele törődni az a gumi kora. Szinte semmilyen jelentősége nincsen, kb annyira fontos mint hogy egy autóban mennyi a km, a tárolás minősége az ami meghatározza, hogy előregszik e vagy sem azaz jól tapad e vavy se nem pedig a kora. Úgyhogy ezt se azért fogom cserélni mert hat éves hanem mert sérült a köpeny, mert egyébként hőre rendesen felpuhul és tapad, de még vizes dolomit aszfalton is lehet vele fékezni, hagyjuk már ezt a kor kérdést.na kb ennyi még mindig élek
Nem véletlenül törölték a válaszaidat...
Egyébként erre a kor kérdésre térjünk vissza amikor bejárattad az új gumit. Kíváncsi leszek eszedbe jut-e majd itt írni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!