Fényszórómra " szemöldök " felragasztása közben megfolyt rajta a pillantragasztó. Hogyan tudnám eltávolítani róla? Van valami spéci megoldás erre hogyan lehetne feloldani?
"Csak hogy kicsit pontosítsak akkor hogy miről is van szó a sok rosszindulatú nagyokosnak."
Szerintem a sok rosszindulatú nagyokos pontosan tudja, miről beszélsz, ezért is röhögünk ki. Suttyó-tuning...
Ha nem jön le,akkor vehetsz új lámpabúrát...Legközelebb kétoldalas ragasztót használj amit írtam a 6-os válaszban. :(
20 és 30 000 között van búra:
Ha az indexet is sikerült összeba**ni,akkor index darabára: 12 000
Pontosan majd neked kell kiválasztani az autódat,mert nem tudom pontosan milyen van e36-ból.
Kb 85 000 forint lesz az egész.Tanulópénznek jó volt.Ha le tudod szedni törés nélkül a ragasztót akkor vizes csiszolóval óvatosan próbáld meg leszedni a maradékot,aztán polírozás.
13-ashoz kieg:A lámpa plexihez rendelj tömítést is mindenképp!
Ezek még plusz 2600/db pénz sajnos.
Szerintem nem nagyon fogod tudni szépen leszedni...
A gyári mérnökök sok munkát és komoly összegeket fektetnek a fejlesztésekbe, hogy a lehető leghatékonyabb világító felületet hozzák létre.
Erre jön tunerjóska és kitakar belőle egy darabot mert az olyan "menő".
Ráadásul, még a ragasztóval is összecsorgatja.
Siralmas............
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!