Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van-e valami különbség egy...

Van-e valami különbség egy Seat Alhambra és egy VW Sharan között?

Figyelt kérdés
Például egy Skoda Fabia és egy VW Polon észrevehető, hogy zajszigetelésben azért a VW jobb. Viszont a Sharan és az Alhambra ugyanaz kinézetre. Van-e valami minőségbeli különbség? 1997-1998 körüliek, 1.9 tdi motorral, 90 ló.
2020. aug. 26. 00:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem már ilyen időseket ne nagyon nézegess.
2020. aug. 26. 07:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Csak az embléma más. A Ford Galaxy is ugyanaz.
2020. aug. 26. 07:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Ilyen különbség nincs, ami a Fabia meg a Polo között. Annyi, hogy az Alhambrát gazdagabb felszereltséggel árulták, pl. úgy tudom, az alapáron 7 üléses volt, míg a Sharanhoz alapból 5 ülés volt csak, és extra volt a hátsó plusz 2 ülés.
2020. aug. 26. 08:42
 4/4 anonim ***** válasza:

De van, a lámpák.

90 ló? Csak 1z motorkód, abba nincs kettöstömegű. ;)

90%, hogy 150-200 ezret rá kell vágnod vétel után 3 hónapon belül, népítéleten olvastam, nevettem , hogy "haha gyökerek át kell nézni a kocsit " erre vettem egy alhambrát aztán szívok vele mint a torkosborz. Keress vissza itt 2 éve nyávogtam a turbó letiltás miatt tegnap megint megszivatott. Rohadék, ha nem lenne nagy és kényelmes rég ezres Swiftem lenne.

2020. aug. 26. 09:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!