TDM 850 vagy Z 1000 lehet kényelmesebb?
Figyelt kérdés
175 cm 80 kiló vagyok.2020. aug. 25. 11:42
1/3 anonim válasza:
TDM 850 valósznűleg. Az egy túramotor. A Z1000 nem túrázásra van elsősorban. Ugyanakkor sok mindenen múlik.
2/3 dirtboy válasza:
Z1000? Nekem Z1000rem van de igazából 4generáció van belőle,gen1-gen2 hasonló de gen3 gen 4már totál más.
Mégis melyik Z1000ret vennéd?
Egyékbként nem olyan kényelmetlen motor,nekem a kényelmetlenséget a bőrruha okozza nem a motor ülése vagy pozíciója.
Hosszabb távon főleg ha meleg van a bőrbe bele rohad az ember,hiába perforált a ruhám de seggnél nem az és egy idő után kényelmetlen lesz,valamint neked sok idő után tehát hosszabb utaknél a térdvédő is nyomni kezdi a térdem.
szóval a maga a moci nem rossz de ha túrázásra kersel mocit akkor komolyabb fajta kordura ruhával lesz csak kényelmes szerintem.
3/3 dirtboy válasza:
Ja és az enyém gen 2-es,2008-as model.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!