Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Székesfehérváron tényleg...

Székesfehérváron tényleg nehezebb letenni a forgalmi vizsgát, mint bárhol máshol az országban?

Figyelt kérdés
Az oktatók mondta ezt. Most készülök oktatót váltani, de mivel Pécsre fogok egyetemre járni ősztől, ezért fontolgatók, hogy ott folytassam. Esetleg valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?
2020. aug. 24. 16:23
 1/5 anonim ***** válasza:
88%

Szerinted mindenki vizsgázott mindenhol?

Mert csak akkor tudnánk erre válaszolni.

Meg ember és tudás függő is.

Lehet hogy neked kínszenvedés lenne, ami nekem sétagalopp volt Szekszárdon. És fordítva.

Baromi sok körforgalom van fehérváron, de ennyi. Egy átlagos nagyváros ilyen szempontból.

Szerintem Pest rosszabb. Mármint vizsga szempontjából.

2020. aug. 24. 16:49
 2/5 anonim ***** válasza:
88%
Vizsgaútvonaltól függ. Én BP-en vizsgáztam, sok egyirányú utca, osztott úttest, villamos, van ott minden. De nem érdemes parázni, mert ezeken az utakon jártok majd oktatás során is.
2020. aug. 24. 18:40
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, a pécsi közlekedés egész biztosan trükkösebb a terepviszonyok miatt egy kezdő számára, mint a fehérvári. Bár én tapasztalt autóskènt imádom az ottani lehetetlen szögű kereszteződéseket és változatos vonalvezetésű utakat. (Bár a legtöbb tanulóvezetőt a viszonylag unalmas 6-os főúton láttam.)
2020. aug. 24. 18:51
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Mindig ott a legnehezebb ahol épp x ember vizsgázna :D
2020. aug. 24. 20:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Én direkt nem Székesfehérvárra jártam vezetni, hanem Veszprémbe, sokkal egyszerűbb. Pécsen nem hinném, hogy könnyebb lenne, inkább az a trükk, hogy minél kisebb város, annál kisebb a forgalom, annál kevesebb a több sávos, bonyolult kereszteződés, kevesebb a vizsgaútvonal, így jól begyakorolhatóak. Esztergomban ha jól tudom mindössze 8! vizsgaútvonal van. Ott az ember nemhogy a táblákat, a lámpaprogramot is fejből fújja az órák végére :D Persze attól függ mire megy az ember... Én lehet könnyen vizsgáztam Veszprémben, de cserébe be nem merem tenni a lábam pestre autóval, mert félek tőle, aki pesten tanult vezetni és ott él annak meg az a mindennapi természetes.
2020. szept. 10. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!