Mennyivel kell bevenni a kanyart? (autómata váltós autó)
Figyelt kérdés
2020. aug. 24. 03:59
1/12 anonim válasza:
Ez nagyon sok mindentől függ. A tapadási/súrlódási együttható, a sebesség, a kanyar szöge, nagyon sok tényező számít. Nem lehet az összes kanyart ugyanakkora sebességgel bevenni. Az meg abszolút nem számottevő információ, hogy automata váltós az autó. Remélem, hogy ezt a kérdést csak viccből tetted föl...
2/12 anonim válasza:
Kicsivel sem többel, mint amennyivel lehetséges.
.
Kérdésed alapján te vagy az a kamuzó, aki a szükségtelen "ó" használatával árulja el magát.
3/12 anonim válasza:
Erre a kérdésre is 3 pontot ad a rendszer, mint a normális kérdésre.
4/12 anonim válasza:
Pont ugyanannyival, mint manuális váltó esetén (ugyanolyan típusú kocsival).
6/12 anonim válasza:
Hamilton van amit 170-nel vesz be, van amit 90 alatt. Kérdezd meg őt.
7/12 anonim válasza:
Amelyik kanyart Hamilton beveszi 250-el, ott te 50 km/h-nál már összetörnéd a kocsit (Feltételezzük, hogy ugyanazt a kocsit vezetés te és ő is)
8/12 anonim válasza:
Az összessel.
Kíváncsi lennék mi szikrázik ilyenkor a kérdező agyában, amikor ilyen kérdést sikerül feltenni.
9/12 A kérdező kommentje:
Nem értem a sok negatïv kommentet....
Eddig csak manuális autót vezettem párszor, azzal is tanultam, viszont most úgy alakult hogy lesz lehetőségem automatát vezetni. Tudom, hogy manuálissal 2-esben kell bevenni a kanyart, legalábbis nekem ezt tanították, de sohasem figyeltem, hogy akkor mennyi szokott a sebesség lenni....
2020. aug. 24. 19:43
10/12 anonim válasza:
Ki tanította azt, hogy kettes fokozatba kell váltani? Ez így marhaság. Az automta meg attól az, higy nem kell váltogatnod sehova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!