Corsa-t 1.2-es motorral érdemes kerülni? Valóban lomha érzésre?
Figyelt kérdés
Több cikkben is olvastam, hogy lomhán mozgatja az autót az 1.2-es motor, mert nehéz az autó. Ha van itt valaki, aki hajtott ilyet: mennyire zavaró ez a mindennapokban?2020. aug. 23. 16:17
1/12 anonim válasza:
Tényleg nem szerencsés a gyenge motor-nehéz autó kombináció, mert előzésnél besorolásnál jobban ki kell számolni, folyton vissza kell váltogatni és bőgetni a motort, emiatt a fogyasztása is közel annyi lesz, mint egy erősebb verziónak.
2/12 A kérdező kommentje:
Ez nem ideális valóban, bár inkább városban használnám, kevésbé gyakran nagyobb távolságokra, ezért dilemmázom, hogy az alkalmi hosszabb utak miatt érdemes lenne 1.4-es néznem inkább, vagy ilyen felhasználásra az 1.2 is elég lenne, ha havonta 1-2x menne autópályán.
2020. aug. 23. 16:34
3/12 anonim válasza:
C Corsa-ra gondolsz?
Van a családban több is 1.2-vel. Nem egy erőgép, de teljesen használható. Versenyezni nem kell vele. De 1.4 jobb tényleg
4/12 A kérdező kommentje:
D Corsa-ra gondoltam, de az E-ről is pontosan ugyanezt olvastam.
2020. aug. 23. 17:17
5/12 anonim válasza:
Igen, a C Corsa még egész jól elmegy ezzel a motorral, de a D Corsa kb. 200 kg-val nehezebb, így szerintem már nagyon gyenge.
6/12 anonim válasza:
D corsát ne vegyél 1.2-es motorral. Tényleg nagyon gyenge.
Városban még szódával elmegy de ha városon kívül kell menni nagyon gyenge.
7/12 A kérdező kommentje:
Kérdeztem kereskedőt is erről, ő azt mondta, hogy Németországba nem járna ilyennel, de alkalmi autópályás utakra elmegy.
2020. aug. 26. 12:35
9/12 A kérdező kommentje:
Városba igen, a kérdés arra is irányult, hogy alkalmilag hosszabb utakra, havonta 2-3x mennyire problémás országúton.
2020. aug. 27. 09:52
10/12 anonim válasza:
Szubjektív. Tény, hogy egy 1.6-os nem francia autó jobb választás lenne hosszú távon, pályázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!