Bevállalnál egy francia autót?
Figyelt kérdés
Gyakorlatilag gombokért mennek, mondjuk egy Xantia, vagy egy 406 egy Passathoz képest. Nagyon rosszak ezek az autók?2020. aug. 23. 15:39
2/8 anonim válasza:
Egy 508GT-nek örülnék. Esetleg egy Talismannak is. Sok más nem kéne onnan.
4/8 anonim válasza:
Bármilyen furcsa de olyanok ezek is mint a hasonló árkategóriában a többi.
Nem rosszabbak és nem sokall jobbak.
5/8 anonim válasza:
A VW-k nem jobbak annyival, mint amennyivel drágábbak, eg csak népmese
6/8 A kérdező kommentje:
Nekem egy Peugeot 406 valahogy kényelmesebbnek tűnik ráadásul, mint egy korabeli Passat.
2020. aug. 23. 16:39
7/8 anonim válasza:
Pár éve mikor új autó vétele volt aktuális, a DS-ek komolyan tetszettek. Gyakorlatilag ez a Citroen almárkája. De pont az ár-érték arány miatt vetettem el. Nem volt annyival jobb, mint amennyivel drágább. Ha nincs ennyire túlárazva simán megvettem volna, nem érdekelt, hogy francia a cég, aki gyártja.
8/8 anonim válasza:
Csak újonnan vagy nagyon fiatalon. Nagyfater 2 évesen vette az 1.5dci-t és semmi baja a cuccnak. Kevesebb ment el rá 13 év alatt mint az enyémre 3 év alatt. De ő nagyon vigyázott rá, óvatosan vezette, és mindent időben kapott az autó. Ennek ellenére olvasom mások tapasztalatait és millióan beszpták ugyan azzal a tipussal mert olyat vettek amik kicsit beleszrom autók voltak.
Aránylag fiatalon simán bevállalnám. Én nem érzem gáznak csak mert francia.... viszont idősebb korában kicsit jobban meggondolnám. Max ha nagyon csili-vili és nagyon jó árban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!