Gyula Antal kérdése:
Az autó ajtózárai szabályosan nyitva vannak, kiszállás, csomag kivétel közben egyszer csak megszólal a riasztó! Mi lehet a hiba?
Figyelt kérdés
2020. aug. 22. 18:52
1/8 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy azért volt, mert az indítókulcs még nem vettük ki?
2020. aug. 22. 19:06
2/8 anonim válasza:
Attól függ milyen riasztód van.
Nem írom le a típust, de az enyém olyan, hogy ha nem érzékeli a riasztót feloldó tokent és nyitva az autó (akár fizikailag egy ajtó, akár csukott minden, de nincs bezárva), akkor egy idő után beriaszt.
3/8 A kérdező kommentje:
Tisztelt Anonim!
Ilyen esetben a riasztást, hogy szünteti meg?
2020. aug. 22. 20:28
5/8 A kérdező kommentje:
Ez egy most vett használt Opel Meriva (nem az enyém) kódot nem tudom megadták-e neki a vásárlónak! Hogy lehet megtudni, vagy pótolni kell szakszervízben? Bocs, hogy zavarom, de már így is sokat segített!
2020. aug. 22. 21:35
6/8 anonim válasza:
Átgondolt vétel lehetett...
Fel kell hívni az eladót, hogy mondja meg milyen riasztó van és mi a teendő vele
7/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a tanácsait! Üdvözlöm
2020. aug. 22. 21:48
8/8 anonim válasza:
Én rablásgátlóra gondolok.
Amikor gyújtáson van az autó, és ajtót nyitnak, ilyenkor aktiválódik a rablásgátló és bizonyos idő elteltével riasztani kezd. Talán ez lehet az oka.
Én is az eladótól informálódnék először.
Ha nem jár sikerrel, akkor felkeresnék agy autóvillamossági szakműhelyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!