Lehetséges e így a szélvédő csere?
Figyelt kérdés
Opel Astra F kombiról áttenni Opel Astra F ferdehátúra?2020. aug. 20. 20:06
11/17 anonim válasza:
12/17 anonim válasza:
Amúgy van Cascóm.De ezeket a 15-30 000 ft-os árakat nem tudom elhinni.Majd rájuk csörgök kíváncsiságból...
13/17 anonim válasza:
Nekem egy ritka japánba pár éve 27 volt a szélvédő, CSERÉVEL EGYÜTT.
14/17 anonim válasza:
Ha ezek igazak,akkor tényleg elkerülöm a Carglass céget...Mondjuk csak érdeklődtem náluk,h. mi lenne ha cserélnem kellene...De legalább én is megnyugodtam h. akkor mégsem lenne 6 számjegyű a cseréje.
15/17 anonim válasza:
#14: Jól teszed. Anno nekem egy fél szélvédő árából javítottak kőfelverődést. Az volt az utolsó... A linkelt céggel cseréltettem a sajátomat, az áraik valósak. De e-mail-ben is szívesen adnak ajánlatot. 1-2 órás munka én meg is vártam náluk. Igaz neked messze vannak
16/17 anonim válasza:
bestglasst nézd meg, normális áraik vannak.
17/17 anonim válasza:
Köszi a válaszokat.Én is,és a kérdező is megtudtunk pár hasznos dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!