Lehetséges e így a szélvédő csere?
Figyelt kérdés
Opel Astra F kombiról áttenni Opel Astra F ferdehátúra?2020. aug. 20. 20:06
1/17 anonim válasza:
A ragasztott szélvédőt ki se lehet venni, úgy tudom.
2/17 anonim válasza:
...Szerintem lehetséges.A ragasztott szélvédőt kivágják dróttal simán.
3/17 anonim válasza:
az f astrába kb 5-10 ezer egy új szélvédő
nem lenne egyszerűbb venni egy újat?
4/17 anonim válasza:
Nekem 17 éves e46-os bmw-be mondtak 120 000 feletti árat.Hát nem tudom h. elhiggyem e az 5-10 000-et...
5/17 anonim válasza:
megnéztem....
15 ezer az első szélvédő
kicsit alul becsültem az árát bocs:)
6/17 anonim válasza:
#4: Nekem a fele annyi idős, esőszenzoros kifejezetten ritka VAG szélvédő fele annyi volt. Szóval...
7/17 A kérdező kommentje:
Ez most komoly? Egy új szélvédő ennyire olcsó lenne egy F astrába?Na és mennyiért cserélik ki?Gondolom az jóval drágább
Köszönöm a válaszokat!Ment a zöld pipa mindenkinek
2020. aug. 20. 23:04
8/17 anonim válasza:
Olyan 7-10 ezerért cserélik ki ha ott csináltatod ahol veszed az üveget.
9/17 anonim válasza:
kb 10 ezer a munkadíj 15 ezer a szélvédő
max 30 ból megvan a csere és lesz egy szakszerűen beragasztott új szélvédőd.
Nem érdemes otthon gányolni ki be szerelgetni a régi szélvédőt.
Az idősebb autókba olcsók az üvegek.
10/17 anonim válasza:
HHétfőn bemész a szélvédőshöz és megkérdezed.Ezeket a 15-30 000-eket sztem ne vedd komolyan...Nem hinném,h. ingyen fognak dolgozni. 30 000 forint kábé egy tank benzin...Ennyiért szerintem egyik autóra sem jön ki. Akik ilyen válaszokat írnak azok bolondok,persze neten én is találtam ilyen csodacégeket... Nekem a Carglass® Pécs cégnél mondtak 120 000 feletti árat az e46-ra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!