Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek melyik kocsit...

Szerintetek melyik kocsit válasszam? Tesla S Model vagy Audi E-tron?

Figyelt kérdés

Nemsoká meglessz a jogsim és szeretnék majd egy saját autót. Ekközött a kettő között gondolkozom. A szüleimet megkérdeztem, ők azt mondtak, hogy ezt nekem kell eldöntenem. De nem tudok választani. Melyik a jobb, praktikusabb, nektek melyik tetszik jobban? Vagy még a Porsche Panamera-n gondolkoztam, de a környezetvédelem miatt inkább elektromosat szeretnék. Tapasztalatokat is szívesen fogadok.

Ja és amúgy lány vagyok.

2020. aug. 19. 23:35
1 2 3
 21/30 Beviz Elek ***** válasza:
80%

Én mindenképp Teslát vennék.

Számomra fontos a környezetvédelem, ha az Audi (Foswagen) vezetőségén múlik, akkor boldogan árulnák a csalószoftveres autókat, amíg dől a lé addig egyáltalán nem érdekli őket a jövő generáció vagy hogy az emberiség kipusztítja-e magát.

A Tesla (Musk) beleállt, mindenki hülyének nézte, mindenki kiröhögte, de egy sátorban megcsinálta. Ha ő ezt nem csinálja meg, akkor az Audi most is azt mondaná hogy ez lehetetlen, közben pedig árulná a Q7-eseket.

Ha lenne lehetőségem egyértelműen Musk tevékenységét támogatnám.

Nem tudom mikor jutok el egy Tesláig, anyagilag nem fogom tönkretenni magam életem végéig szóval valószínűleg egy használt Ioniq-kal fogok kezdeni

2020. aug. 20. 10:18
 22/30 anonim ***** válasza:
85%

Te jó ég...

Azért itt rengetegen degradálják magukat és ezt a közösséget, teljesen kollektív módon.

Mi az, hogy "aki ilyen autót akar venni, az nem itt fog érdeklődni"?!

Miért, mi ez, valami szegények fóruma?! Akkor szóljatok, és távozom. Nem, nem szegényeké és nem is a jómódúaké. Ugyanúgy kérdezhetsz egy 20 éves Swift-ről, mint egy 50 milliós autóról, mind a kettőre kaphatsz választ (utóbbira valószínűleg többet).

Az átlagos gyakorikerdesek.hu felhasználók közös metszete egy személyiségjegy, amely élvezi a véleménykifejtést. Semmi másban (anyagi helyzet, intelligencia, státusz, stb.) nincs korreláció.

Ugyanúgy nézegetheti a Mészáros Lőrinc unatkozó felesége, mint a gyári munkás, aki az éjszakai műszak után nem tudja álomra hajtani a fejét...

A többség pedig önátb***ásban él, úgy csinálnak, mintha nem léteznének drága autók, szép ingatlanok. Van, aki egy hónap jachtozás során eléget annyi üzemanyagot a hajójával, mint a kérdésben említett autó összege.

Halkan teszem fel a kérdést azoknak, akik nem mikrovállalkozásban dolgoznak, hanem mondjuk 10-15 fő feletti cégben: a ti munkaadótok szájából is hiteltelen lenne ez a kérdés?

Multis dolgozók esetében: a cégetek felsővezetőinél is lehetetlennek hangzana? Nah, ilyen cégtulajdonosból és felsővezetőből sok ezer van még rajtuk kívül.

Látjátok, tényleg nem kell messze menni.

2020. aug. 20. 12:33
 23/30 anonim ***** válasza:
67%

Amúgy ja, én sem értem ezt a baromságot, hogy aki drágán vesz autót az nem itt kérdezi. Bár nem teljesen ugyanaz a kategória, de én tavaly kereken egy tízesért vettem egy 2-ajtós kis sportcoupet, de azon kívül, hogy magam utánajártam, itt is tettem fel róla 2 kérdést...

Gondolom arra asszociál mindenki, hogy online bárki bármit mondhat, de az már a reakciók gazdáiról árulkodik, hogy ki mit tart hihetőnek.

2020. aug. 20. 12:36
 24/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat!
2020. aug. 20. 12:40
 25/30 anonim ***** válasza:
49%
Mindkettőt.
2020. aug. 20. 15:50
 26/30 anonim ***** válasza:
67%
Aki kijelenti, hogy a gazdag is majd itt fog kérdezni kb nem ismer gazdagot.
2020. aug. 20. 22:10
 27/30 anonim ***** válasza:
0%

Van a gazdagoknak fóruma, komolyan mondom. Csak az nekünk ismeretlen. Ezért furi, hogy itt kérdez a srác.

Mint a celebeknek is van titkos csoportja ahol fórumoznak.

2020. aug. 22. 11:50
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

"gazdagoknak fóruma"

Te jó ég, ennyi mára elég volt. :D A keresztapám cége 400-500 milliós éves osztalékot hoz (úgy, hogy közben az ügyvezetői fizetés is ott van, az összes kkcsi cégköltség, stb.),de semmiféle "gazdagok fórumába" nem hívták. 😂

Egyébként nem jachtot, magánjetet, vagy szállodát akar venni a kérdező, hanem egy szaros autót, amit egy informatikus férj- multis vezető beosztású alkalmazott feleség is megengedhet magának, nemhogy a "gazdagok".

(Jézusom, ez is ilyen buta, szegényemberes definíció.

Ki a gazdag? Egy kétszázmilliós ház, nyaraló, egy- két lakás kiadva, szép autót felmutató multis csúcsvezető gazdag?

Egy középvállalkozó "kiröhögi".

Őt meg a Csányi.

Őt meg sokezer vagyonosabb világszerte...)

2020. aug. 22. 13:05
 29/30 anonim ***** válasza:
75%
Mindenképpen a Tesla-t ajánlom. Technikailag sokkal fejlettebb, rendszeresen jönnek rá frissítések, és talán jelenleg a legelőremutatóbb autómárka.
2020. aug. 25. 19:29
 30/30 anonim ***** válasza:
0%

Minek neked ilyen nagy autó, ha még egyedülálló vagy? Ha környezetbarát akarsz lenni, vegyél egy kisautót. Nem kell full elektromos, jók a hibridek is. Városban az sem füstöl. Nehogy azt hidd, hogy a tisztán elektromossal nem szennyezed a Földet. Az áramot nagyrészt még hőerőművekben állítják elő. Nemcsak nálunk, de pl. Németországban is.

Ha viszont élményautót akarsz, akkor egy klassz benzines Porschét vegyél.

2020. szept. 27. 23:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!