Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek lekaptak?

Szerintetek lekaptak?

Figyelt kérdés
Nemreg jottem hazafele lakott teruleten kivul 90es tablanal sajnos tempomattal ravoltam allva 110re aztan egy eleg belathatatlan kanyarban egy foldes bekotouton az erdoben allt egy civil auto es mert. Sajnos fekezes nelkul elmentem mellette mert tenyleg csak akkor lattam amikor melle ertem. Mindket oldalrol szinte belathatatlan helyen allt a fa.sz ami kicsit idegba.szo.. az lenne a kerdesem hogy a trafinak van e annyi tureshatara es hogy csal e annyit az auto oraja hogy ezt megusszam 30ezer nelkul?😅 evek ota most tortent az hogy bemerhettek, eddig soha nem volt ilyen.

2020. aug. 19. 09:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ha tempomat van a kocsiban nem hiszem hogy csal a kilométer óra, nem lehet olyan régi autó.
2020. aug. 19. 17:18
 12/13 A kérdező kommentje:

11#

Annyira nem fiatal auto. Egy 2006-os Peugeot 407.

2020. aug. 19. 18:22
 13/13 imnard ***** válasza:
90 helyett 110 az sok. 105-től számíthatsz bírságra, pláne erdős rész, meg éles kanyar, ez mind súlyosbítják a helyzetet. Javaslom GPS sebességmérővel próbáld ki , de ha lehet inkább kettővel is, mert azok is csalhatnak egy picikét. Nekem se 100% egyformát mutat a kettő. Sokféle autóval közlekedtem már, van amelyik 50nél is már majdnem 60-at mutat, 80-nál meg 100-at, de van amelyik 100 fölött is alig 1-2km/h -val mutat többet, annyira pontos az órája.
2020. aug. 21. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!