Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jogsihoz az orvosi igazolás...

Jogsihoz az orvosi igazolás meddig jó?

Figyelt kérdés
Most akarom kezdeni a jogait és a jelenlegi orvosomtol akarom kérni, de utána át akarok iratkozni másikhoz, és a jogsit sem egyből kezdeném előbb más orvosi vizsgálatokon akarok túl lenni. Csak a mostani doki könnyebben oda adja a papírokat (másra nem is jó).

2020. aug. 18. 20:36
 1/6 anonim ***** válasza:
5-10 évig jó de rá lesz írva a papirra
2020. aug. 18. 20:48
 2/6 A kérdező kommentje:
Jah okés köszi
2020. aug. 18. 21:04
 3/6 anonim ***** válasza:
Attól függ, hány eves vagy Elején 10 év, de ha most csinálod a jogsit, akkor 10év elteltevel az utolsó születesnap. En iden csináltam jogsit, tavaly nov kaptam orvosit, és 2028 decemberi szülinapomig jó
2020. aug. 18. 21:30
 4/6 A kérdező kommentje:
Értem köszi szépen!
2020. aug. 18. 21:32
 5/6 anonim ***** válasza:

1-10 évig.

Több dologtól függ: életkor, egészségi állapot, illetve az is befolyásolja, hogy I. (úrvezető) vagy II. (hivatásos) csoportú az alkalmassági.

2020. aug. 18. 21:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Életkor szerinti besorolások vannak. Én például 10 évre kaptam, de bizonyos kor felett már csak 5-re.
2020. aug. 22. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!