Nincs szikra az automban, de mitol?
Ezt a gyujtasmodult hol talalom az autoban?
Az a baj a szervizzel hogy nem pesti vagyok, mivel automata valtos csak traileren szallithato ami also hangon 30 ezer, utana meg azt hogy megnezi es kijavitja lehet hogy legalabb ennyi. Mar igy is koltottem ra mostansag kb 40 ezret es ha azt nezem kb 150 ezret er jo allapotban. nem vagyok benne biztos hogy megeri nekem az a 60 ezer (jobb esetben) hogy megtudjak h miert nem indul igy inkabb hazilagosan keresnem a hiba okat.
A bal felső képen látható a modul: [link]
Kicsit régebbi és erősen másféle autómban (GM) a gyújtáselosztó fedele alatt van. Általában valami fém felülethez szokták rögzíteni a hőelvezetés miatt.
Mondjuk ezt a modult nem hiszem, hogy házilag ki lehet mérni, hogy jó-e. Az enyémben is menet közben halt meg, egyszer csak leállt, és onnantól se kép, se hang. Szerencsére nem volt drága az új, kicseréltem, és egyből indult és stabilan járt.
Nem tudom, a '95-ös Swiftnek milyen rendszerű a gyújtása, de biztos van valami jeladó, ami arról ad infót a rendszernek, hogy épp hol áll a főtengely, és ebből következően mikor kell szikráztatni. Csak mert ha ez a szenzor nem ad jelet, akkor a gyújtásmodulod lehet, hogy jó, csak nem kap vezérlőjelet, így nem megy szikra a gyertyákhoz...
De hiába nem éri meg neked, akkor is elkell szállíttatnod , ott nem hagyhatod.
ÉS hiába cserélsz hasra ütésre valamit, nem biztos hogy aza baj, és így az csak felesleges pénz kidobás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!