Leállított motornál felkeményedik a fék az normális?
Sziasztok,
Menet közben puha a fék és fog is szépen de ha leállítom az autót akkor egy ideig még puha aztán felkeményedik és nem is tudom annyira benyomni. Ez normális?
Sokan nincsenek tisztában ezzel vontatáskor. Aztán ügyesen az elsődleges apró hiba mellé, mi miatt vontatni kellett, csinálnak még két másikat: a vonató autó hátsó lámpái, csomagtérajtaja, lökhárítója, saját fényszórók, hűtőmaszk, hűtő, klímahűtő... mert trélert nem hívnak, mert az drága...
Nem egy ilyet láttam már, amikor olyan ráfutásos károkat csinált a fogalmatlan vontatott sofőr, hogy ihaj.
Ilyen autóm van, kemény marad a fék álló motorral is.
Ezen kívül szerinted pl. egy elektromos üzemmódban funkcionáló hibridnél momentán bekapcsol a motor hogy legyen fékerő? Vagy mire gondolsz? Meg a többi zsenitől is kérdezem ezt, aki anélkül értékelte le a választ, hogy legalább alapvető szinten utánanézett volna.
Tiszteletem.
Elektromos vákumszivattyúról ugye hallottál már?
Na, ezért lehet fékezni a hibridekkel akkor is, ha akár már 5 perce áll az Atkinson-ciklusú motor, és a visszatöltéses fékezés kevés lenne. Nem baj, hogy olyan vagy mint a Kelly hőseiben Csodabogár (én csak vezetem, de hogy mitől megy, fogalmam sincs), mert a vezetők többsége ilyen. De akkor nem kell a működésével kapcsolatban osztani az észt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!