10 levezetett óránál tartok - ez ennyinél még elfogadható?
Figyelt kérdés
Olyan problémám lenne, hogy most tartok 10 óránál a vezetésben az oktatóval (autó, B kategória) és tegnap vitt ki először a forgalomba, úgy hogy célirányosan oda mentünk (tehát nem csak annyit voltam forgalomban, amíg eljutottunk a tanpályáig). Budapesten tanulok vezetni. Maga a problémám az lenne, hogy az út alatt az oktatónak elég sokszor segítenie kellett nekem az elindulásban, elég sokszor be kellett avatkoznia (hirtelen fékeznie sosem kellett). Ez 10 óránál még elfogadható? (Főleg, hogy fiú vagyok...) Az oktatóm egyébként nagyon kedves, humoros és az út alatt végig az maradt.
Válaszaitokat előre is köszönöm!
2020. aug. 18. 08:22
11/13 anonim válasza:
Az sokat segít, ha vékony talpú cipőben mész. Ezt én is kitapasztaltam az elején. Az első 6 órában én is csak a rutinpályán tanultam vezetni a kocsit. Senki sem két nap alatt tanul meg vezetni, ahogy járni és biciklizni sem. Nem kell emiatt elkeseredni. :)
12/13 anonim válasza:
Sok hülye válaszadó van. Alapból 30 óra a minimum, hogy vizsgára mehess. Átlagban 40-50 óra. Mi is a 10. óránál mentünk ki. Teljesen rendben van ez még
13/13 anonim válasza:
Én is a 10.óránál mentem ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!