Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 800 ezer forintig ajánlanátok...

800 ezer forintig ajánlanátok egy méretben max. alsó középkategóriás autót, ami kevésbé rohadós?

Figyelt kérdés
Jó lehet az alsó kategóriás is egyébként, ha abból jobban vannak. 7. gen Civicecet nézegettem, de azok már inkább drágábbak. Illetve Focusok is tetszenek, csak hát ugye a rozsda... Nem tudom mi lenne a jó választás, Opelt és VW-ent nem nagyon szeretnék.

2020. aug. 17. 11:38
1 2
 1/11 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
45%

Mi a bajod egy Opel Astra H-val?

Szívóbenzines motorral a világból kivisz... aztán visszahoz.

Még amit ajánlati lehet ebben az árkategóriában, az a Suzuki.

Amúgy használtautón be tudod állítani, hogy 800k forint, lakóhelyedhez közeli autók, és már lehet is válogatni.

2020. aug. 17. 11:45
 2/11 Wadmalac ***** válasza:
96%

A kicsit több mint tízszereséért van DeLorean, na az nem rohad el.

Amúgy ebben az árkategóriában inkább a tulaj bánásmódján múlik a dolog, nem annyira a típuson.

Azért ez nem a 3-4 éves autók árkategóriája, az oxigén meg nem kímél semmit.

2020. aug. 17. 11:50
 3/11 anonim ***** válasza:
36%

Ennyiből túl jó autót nem fogsz kapni. Astra H, Focus I-II, Swiftek talán vállalhatóak..

Szívó benzin talán, ami ennyiért jobb opció, mint a dízel.

Viszont arra készülj, a vételárán kívül lesznek költségeid.

2020. aug. 17. 11:51
 4/11 A kérdező kommentje:
Igen, mindenképp benzinest vennék. Mondom, amiken gondolkodtam, Focus (inkább egy 1-es, mert itt az már kínálat teteje), 7. gen Civic, E12 Corolla, esetleg békalámpás. KIA Riokat is néztem, nem túl keresett autók, így az áruk is nyomottabb lehet. Vagy ezek, amiket felsoroltam, felejtősek? Swiftel sincs bajom, elég jól néz ki, gondolom megbízható, de ami azért picit hátrány, hogy ott tényleg elég kicsi mondjuk a csomagtér, bár nem régóta van jogsim, szóval abból a szempontból meg előny a mérete. Na szóval ezek a Swiftek sem olcsóak, 1 millió környékén vannak a jók, ha most nem az ősmagyar 20+ éves generációról beszélünk.
2020. aug. 17. 11:55
 5/11 anonim ***** válasza:
85%

“Ennyiből túl jó autót nem fogsz kapni. “

Az ilyen “ennyibűű nincs semmi, meg biciklit vegyél” kommentelők valaha kikopnak innen a csába? Simán van ennyiért vállalható autó, akár 2005 utáni is, amit költségmentesen üzemeltethet. Nem fogok példákat írni, be kell állítani a szűrőt használtautón, kihoz többszáz darabot, de tényleg nincs ennyiért..... barma

2020. aug. 17. 11:58
 6/11 anonim ***** válasza:
82%

Szövegértés? "túl jót". Ezt írtam.

Jót lehet venni, de egy 15-20 éves autóra muszáj lesz előbb-utóbb költened.

Legalábbis én biztos nem szívesen járnék olyannal, ami nem kapja meg a kötelező szervizeket bizonyos kor felett pláne.

800-ért nem hiszem bárki talál olyat, ami évekig elmegy ráköltés nélkül. Hiába mindenki olyat akar venni, low budge, mintha egy friss szalonból gurult volna ki..

Alapból úgy indulunk, olaj, sűrű csere, esetleg gumik stb.

2020. aug. 17. 14:10
 7/11 Wadmalac ***** válasza:
84%

Egyszerűen mocskos módon át kell nézni egy ilyen vasat ahhoz, hogy nyugodtan megvehesd.

És szakértő módon kell átnézni.

Rohadás szempontjából az átlagember például a küszöböket, sárvédőíveket nézi, pedig az semmit nem mond a valódi állapotról és a javíthatóságról, annak költségéről.

Felfüggesztési pontok rohadását meg csak aknáról látod.

Motor széthasználtságát sem mondod meg hangról, az sem biztos az alapján, hogy füstöl-e.

Itt bizony mindent meg kell nézni, gyártótól, típustól függetlenül.

Típusválasztás szempontjából az lehet egy mérvadó pont, hogy mondjuk menyibe kerülnek az alkatrészek (mert az tutira kelleni fog).

Ez például egy olyan pont, ahol mondjuk a Suzukik nagy előnnyel indulhatnak.

2020. aug. 17. 14:27
 8/11 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem egy normálisabb állapotú Opel Astra szívó benzinnel nem lehet nagy baj. Arra kell figyelni, hogy ne legyen szétrohadva.
2020. aug. 17. 19:22
 9/11 A kérdező kommentje:
Azért azokra az autókra is reagálhatnátok, amiket felvetettem.
2020. aug. 17. 20:08
 10/11 Wadmalac ***** válasza:
Innen nem látjuk, hogy adott példány mennyire van szétrohadva.
2020. aug. 18. 07:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!