Melyik a legszebb középkategóriás szedán jelenleg?
Figyelt kérdés
BMW 3
Audi A4
Mercedes C
Jaguar XE
Tesla model 3
Alfa Guilia
Skoda Superb
Peugot 508
Renault Talisman
Mazda 6
VW Passat vagy Arteon
vagy esetleg más ?
és légyszi indokoljátok meg hogy a választottban mi tetszik
2019. dec. 3. 17:22
1/6 anonim válasza:
Nekem ezek közül a legtöbb tetszik, mert szépek szerintem és kész. Egyiket se venném meg, max az a4-et kombiban a b8-ast 2012 környékéről mert azt ki is tudnám fizetni használtan. A legszebb az mindenkinek más szerintem, ha 1000en válaszolnak és mind a bmw-t mondaná az mit számítana ha neked az alfa tetszik jobban akkor nyilván azt választod
3/6 A kérdező kommentje:
én a guiliara szavazok :)
2019. dec. 3. 17:38
5/6 anonim válasza:
A BMW-ből egy ideje nagyon hiányzik az innováció. Az Audinak a harcsaszája nem tetszik. A C Merci szódával elmegy kategória, de különösebben ez sem tud lenyűgözni. A Jaguar dettó, mint a Merci, csak jobb fenékkel. A Tesla nem rossz, csak nekem semmi extra nincs benne, amitől rajonganék érte. A Giulia szerintem nagyon szép, de Alfák közül nem a legszebb. A Skodákat a szögletes bajusz forma óta nem bírom. Szerintem egyszerűen ronda, túl rideg, bár az új Superb valamivel szebb lett, mint az elődje. Az 508 nagyon ott van a szeren. Elölről is, de hátulról a lámpái teljesen lenyűgöznek. Visszahozza nagyon a 90-es éveket, amikor minden gyártó gyárilag sötétítette a hátsó lámpáit. A Talisman egész pofás, csak az a DRL nekem kilóg a formából. Mazda 6: picit itt is sok a rácsból az elején, pedig szép autó lenne. A Passat talán a legkonzervatívabb mind közül. Nem rossz
6/6 anonim válasza:
Jelenleg nálam a Jagua XE és az Alfa Giulia a nyerő holtversenyben... ezeket már csak a Maserati Ghibli szárnyalja túl azonban az már nem középkategória
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!