Mennyivel gyengébb menetteljesítményben egy kawa Z400 mint egy ninja400?
Nagyon észrevehető a különbség? a Z400 alkalmatlan pl pályázni vagy lehet azért tartani egy egészséges tempót anélkül hogy letépné a fejed a szél?
Pályáznék is néha a motorral, a Z400felé húz a szívem de nem tudom oda alkalmas-e kicsit is
A csupasz motorok már legális autópálya tempónál is kényelmetlenek. Nem oda találták ki őket. Nem fog senki "letolni" (akármit is jelentsen nálad*), de tartósan relatív nagysebességgel ilyen motorral nem lehet közlekedni.
Egyébként szerintem az autópálya közlekedési morál javult az elmúlt években ( máshol már nem - de hangsúlyozom ez teljesen saját vélemény ), évente egyszer én is feltévedek az autópályára a motorommal, de nem volt negatív tapasztalatom, sőt ahol bedugult az autópálya ott még előzékenyek is voltak az autósok.
Ha nagyobb sebességekre tervezel, akkor a sportgép jobb választás.
Szerintem teljesen mindegy melyik,nekem is Z-m van és 130 simán egyenes háttal is tartható,szerintem ezekel a 400asokkal úgy sem mennél tartósan attól gyorsabban.
A menetszélnek nyáron 30-35fokban meg én speciel örülök.
Szóval amelyik neked jobban bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!