Hogyan tudnék fejlődni a vezetésben?
4-es vagyok. Ti melyik országban éltek? Kifizettem ugyanúgy a teljes óraszámot (29+1), viszont 17 óránál be lett írva a 29, hogy el tudjak menni vizsgázni, mivel az oktató úgy érezte, hogy amit tudott, azt megtanított mindent, a rutin meg úgy sem abban a 30 órában alakul ki.
Van vezetői engedélyem, nem kell ripacskodni azért, mert ti nem hallottatok még ilyen esetről.
A nem vagy eleg bator az gondolom azt jelenti, hogy lassu vagy es tokolsz. Forgalombanpilants ra neha a tempora, ha 50el lehet menni akkor kozelitsd meg az 50et nyugodtan, persze ha a forgalom engedi.
A tukroknel nekem az hozta az attorest, mikor mogottem hangos fekcsikorgassal tudtak csak megallni:) ezt nem kivanom neked. Amikor olyan a helyzet-elozes, kikerules, kikanyarodsz valahova, parkolsz- azt vesd az eszedbe, mantrazd magadnak, hogy tukor index tukor manover, en neha oran is mondtam hangosan :D
A 90 orat meg tenxleg ne allitsuk mar be normalisnak, elegge antitalentumnak kell lenni ahhoz...
Mindig imádom, hogy ez az oldal tele van kamugépekkel. 17 óra után aki vizsgázni megy, eléggé megkérdőjelezndő, hogy nem fizette le az oktatót, hogy előbb menjen, na meg az h előbb is vezetett (persze ezt nem láttam részletezve, hogy hol) szabályellenes.
Kérdező: nyugi, és fel a fejjel. Nekem is 80+ óra kellett, ebben nincs mit szégyellni, nem vagyunk egyformák. Pl én én egész életemben-egyetemen se-buktam semmiből, 3-asnál nem is volt rosszabb jegyem pedig nem egy büfé szakra járok, viszont a vezetést mégis komoly kihívásként éltám át. Teljesen más fajta érzék kell hozzá, én pl nem voltam előtte hozzászokva ahhoz, hogy ennyire megosszam a figyelmem. De nyugi, ez alakul, sokat gyakorolj és menni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!