Mi az amit (mindig) az autóban tartasz? Kesztyűtartóban, stb?
Csak kíváncsiságból kérdezem, hogy számotokra mi az ami mindig nálatok van, nem olyanra gondolok, hogy pótkerék meg elsősegélydoboz meg ilyesmi, gondolom az mindenkinél van. Egyébként ötleteket szeretnék, hogy mit tartsak az autómban pl. papírzsepi stb..
Köszönöm a válaszokat! 23/l
Pzs, gps, papír, toll, 100-as a bevásárlókocsihoz, adatkábel (teló-rádió), másik kábel, aminek mind a 2 végén jack dugó van (gps(film)->rádió), szivargyújtós telefontöltő, pendrive (rádióhoz), valami iható lé, motorolaj (mert 16 éves a drága)
Ezek csak úgy általánosságban, de ha dolgozni megyek, akkor megesik, hogy 2-3 napig nem megyek haza, tehát arra kell túlélőfelszerelés.
Na, akkor előlről hátrafele :D
- első ajtó, oldalsó zsebek, anyósülés felől: 9 db krómozott opel jel (ajándékba kaptam, mondom majd felteszem, milyen jól fog kinézni, de azóta nem sikerült)
- vezetőoldali: 11 db öngyújtó (a multkor kitakarítottam az autót, akkor találtam őket), cigi, rágó, befizetett csekkek
- kesztűtartó: szervizkönyv, rongyok, egy üreges fémkocka, amit még gyak. oktatóm csinált 15 éve suliba (kabala)
- belső tér: egy mekis zacsi a hátsó ülés előtt, meg egy műanyag tálca (elfelejtettem kidobni), aztán lehet egykét halott négergyerek is már
- csomagtartó: elakadásjelző, emelő, pótkerék, izzók, e.csomag, pléd, match-es sárga kosár, szerszámok, pohár, 4 db sörösüveg, pótkerék, wcpapír, fényképek, cd-k, kazetták, papírok (levelek, stb).
Tuti kihagytam valamit, de ezek jóformán mindig bent vannak :$
Sorolom :D
A 6-os villás kulcstól a 30-ig! db ac pumpa ,első fékbetétek,2 izzókészlet , egy rakat csavar :D ,egészség ügyi csomag,elakadás jelző háromszög, slozi papír,gumipók,pótkerék (felnivel) :D ,emelő,egy két hosszú seprűnyél (fa) kampós bot, ékszíj,mentőmellény (ha benne van),kalapács,véső,csavarhúzók ,rögzítőkötél,gyújtás elosztó ,vízcső,benzincső stb az utastérben semmit nem tárolok csak magamat :P motortérben meg az erőmű :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!