Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mely autótípusok elégítik ki...

Mely autótípusok elégítik ki az alábbi feltételeket?

Figyelt kérdés

A teljes keretem 1.8 millió ft.

A feltételek :

- Biztonságos viselkedés autópályatempónál (140-150km/h).

- évi 25 ezer km futás 95% pálya

- kényelmes, csendes

- amennyire lehet, legyen megbízható, az nem baj ha drága viszonylag az alkatrész, csak ne kelljen folyton szervizbe hordani.

- sedan/ferdehátú preferált

Típust, évjáratot, motort is írjatok kérlek.

Köszönöm szépen!

2020. aug. 14. 15:26
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

Hát 1,8 millióból semmi.

Egyébként tökéletesen megfelel a kritériumoknak a 2017-es Mazda 3-asunk. De az nem 1,8 millió volt. Annyiból valamiből engedned kell, főleg a 140-150-es autópálya tempóból. Jó lesz az neked 120-nak is egy 1,8 millió forintos autótól.

2020. aug. 14. 15:29
 2/5 A kérdező kommentje:
Ki kellett emelned, hogy neked 2017-es autód van. Aztamindenit. Te már nagy ember vagy. Persze a kérdésre nem sikerült válaszolni.
2020. aug. 14. 15:46
 3/5 anonim ***** válasza:

Parancsolj:

[link]

[link]

[link]

[link]

2020. aug. 14. 15:59
 4/5 anonim ***** válasza:

toyota avensis

mazda 6

2020. aug. 14. 16:07
 5/5 anonim ***** válasza:

Az erős túlzás, hogy 1,8 millióból nem lehet normál közlekedési eszközt kapni. Én is írhatnám, hogy mennyibe került a 2018-as autóm, de senki nem kérdezte és a kutyát nem érdekel.

2018-ig, amíg le nem cseréltem, egy 2005-ös dízel H Astrát használtam erre a célra. napi 250 km-eket autópályáztam vele. Nem esett szét a tempomatos 140-es tempótól. A dízelmotor elduruzsolt 6.-ban 2300-2400-as fordulat környékén. Az igényeimet kielégítette, csak már öregedett és beletoltam rengeteg km-t. Sajnáltam, de haladni kellett a korral. Egyébként 2018-ban közel nem ért már 1,8 milliót.

A lényeg, a fenti feltételekre rengeteg autótípus megfelel. Nem tudnék csak egyet kiemelni. Én személy szerint valami J Astra, Focus 3 és társai vonalon nézelődnék. Simán a dízelt is bevállalnám erre a célra, persze előtte nagyon átnézve.

2020. aug. 14. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!