Tudnátok véleményt mondani a Hyosung gt250-es motorokról?
Ennyi okos embert. :)))
Hyosung kőkemény dél Koreai márka. Ez egy japán motorgyártó, de a gyártás olcsóbban megoldható nekik koreában. Suzuki blokkos mindegyik, nézz utána.
Erre a két okostojás lúzerre ne hallgass, nyugodtan vehetsz Hyot, van hozzá minden fillérekért.
Az a lényeg hogy te okos vagy. Valóban fillérekért van minden, de 10 turából 5x minimum elromlik valami.
Az hogy lúzer vagy és befürödtél vele mert vettél egy lefingottat az nem a márka hibája.:))))
Kérdező menjen fel a Hyo facebook csoportjába, ott valszeg képben vannak jobban mint az itteni trollok.:)))
Amúgy én hajtottam egy gt250r példányt és hibátlan volt, igaz picit nehezebben tudtam eladni mert sokan azt hiszik kínai.De jó kis vas volt, sokan 600asnak nézték akkora.:))))
Nyugi Pistike. Idd meg a kakaót és ne idegeskedj. Majd 9-10 év múlva talán kapsz egy motort ha jól tanulsz. Addig biciklizz csak kisfiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!