Milyen autót vegyek ezek alapján? (többi lent)
Szóval a cél az, hogy a lehető legkevesebb pénzből a lehető “legfiatalabbat”.
A két paraméter valahol a 700-750 ezer Ft és a 2006-2008-as évjárat közt találkozott. Ezek nálam még relatív fiatalabbnak számítanak, szűrésképp 280 ezer futott km alatt kerestem, és benzines ferdehátú, kombi vagy szedán. 1,4-1,6 motorral.
Ezek alapján a következők jöttek ki, amin meglepődtem, mert nem számítottam rá, hogy lesznek közte egész jók, de mégis:
Aki átfutná a listát, szerinte melyik a legjobb ezek közül első ránézésre? Melyiket vennétek? (Megnyitni egyenként nem muszáj, elég ha csak végiggörgetitek első ránézésre)
Közben a Ceedet olvasom, hogy benzin/gázos, így kiesett, mivel nem nagyon ismerem, meg a gázost kerülném. Kár, mert szép amúgy kèpek alapján.
Astra G meg a Focus eddig.
Peugeot 206 1,4 benzines az nem jó? Elektronikai nyűgök? Azok eléggé jó állapotúak, több is van a listában
A Kia Ceed-nél ráadásul oda van írva hogy eszi az olajat, stb., ahogy nézem külföldi behozott autó, arra biztosan költeni kell.
Akkor inkább az Astra, bár nem tudom melyikre gondoltál, a G-sek 2006-7-esek, ha pedig erre:
Ez egy H-s Astra, strapabíróak, van hozzájuk alkatrész bőven, Magyarországi, friss műszakis, szóval azzal se kell vesződni, gumigarnitúrát is ad hozzá, viszont ez valszeg egy törött, újjáépített autó. 2015-ben hátsó lökhárító nélküli az eredetvizsga, 6. tulaj, vannak azért ezzel is fenntartások. A 250 ezer km valósnak tűnik, kérdés, hogy ez neked sok-e vagy kevés.
Ha G-s Astrára gondoltál, akkor linkeld be melyik, mert abból van vagy 5-6 db közte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!