Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót vegyek ezek...

Milyen autót vegyek ezek alapján? (többi lent)

Figyelt kérdés

Szóval a cél az, hogy a lehető legkevesebb pénzből a lehető “legfiatalabbat”.

A két paraméter valahol a 700-750 ezer Ft és a 2006-2008-as évjárat közt találkozott. Ezek nálam még relatív fiatalabbnak számítanak, szűrésképp 280 ezer futott km alatt kerestem, és benzines ferdehátú, kombi vagy szedán. 1,4-1,6 motorral.

Ezek alapján a következők jöttek ki, amin meglepődtem, mert nem számítottam rá, hogy lesznek közte egész jók, de mégis:

[link]

Aki átfutná a listát, szerinte melyik a legjobb ezek közül első ránézésre? Melyiket vennétek? (Megnyitni egyenként nem muszáj, elég ha csak végiggörgetitek első ránézésre)

2020. aug. 12. 18:17
 1/8 anonim ***** válasza:
Kia Ceed, de állapotfüggő...
2020. aug. 12. 18:34
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem az az első Ford Focus megtetszett, ha nem rohad, bár ez képről nem derül ki.
2020. aug. 12. 18:40
 3/8 A kérdező kommentje:
Nekem is a Kia Ceed jött be elsőre, meg a lista végén egy 2008-as 1,4-es Astra is. Az sem rossz ár érték.
2020. aug. 12. 18:49
 4/8 A kérdező kommentje:
De a Focus se tűnik rossznak, friss műszakis
2020. aug. 12. 18:53
 5/8 A kérdező kommentje:

Közben a Ceedet olvasom, hogy benzin/gázos, így kiesett, mivel nem nagyon ismerem, meg a gázost kerülném. Kár, mert szép amúgy kèpek alapján.

Astra G meg a Focus eddig.

Peugeot 206 1,4 benzines az nem jó? Elektronikai nyűgök? Azok eléggé jó állapotúak, több is van a listában

2020. aug. 12. 18:59
 6/8 anonim ***** válasza:

A Kia Ceed-nél ráadásul oda van írva hogy eszi az olajat, stb., ahogy nézem külföldi behozott autó, arra biztosan költeni kell.

Akkor inkább az Astra, bár nem tudom melyikre gondoltál, a G-sek 2006-7-esek, ha pedig erre:

[link]

Ez egy H-s Astra, strapabíróak, van hozzájuk alkatrész bőven, Magyarországi, friss műszakis, szóval azzal se kell vesződni, gumigarnitúrát is ad hozzá, viszont ez valszeg egy törött, újjáépített autó. 2015-ben hátsó lökhárító nélküli az eredetvizsga, 6. tulaj, vannak azért ezzel is fenntartások. A 250 ezer km valósnak tűnik, kérdés, hogy ez neked sok-e vagy kevés.

Ha G-s Astrára gondoltál, akkor linkeld be melyik, mert abból van vagy 5-6 db közte

2020. aug. 12. 19:57
 7/8 A kérdező kommentje:
Sajna már nincs fent az a 2008-as G, amit az előbb néztem. Gondolom már elvitték, csak pont estére szedte le, vagy azóta vitték el, nem tudom. Viszont a többi G Astra is jónak tűnik, meg a Ford Fiesta is. Amit innen elkerülnék, az a Chevrolet Lacettik, meg a Dacia Logan, és a Renault Megane. A többit nagyjából el tudnám képzelni.
2020. aug. 12. 21:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Polo, Fabia, Ibiza, Corsa
2020. aug. 13. 07:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!