Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Robogóm végáttétel cseréje...

Delta10 kérdése:

Robogóm végáttétel cseréje szükséges mert kettétörött! Itthon cserélem. MI alapján vásároljam meg az újat? Hogy tudom belőni hogy pont ugyanolyat vegyek?

Figyelt kérdés
Mert elvitettem hegeszteni de nem nagyon akar megjönni s inkább vennék újat! Tipp?

2012. júl. 10. 00:04
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Engem maga a robogó műfaj nem érdekel, nem szeretem őket a budi üléspozíciójukkal, a csak alul levő vázukkal, kettő ütemükkel. Még akkor sem, ha képes vagyok az ötven köbcentis géposztályban is lelkesedni, és nagyra értékelem ezeket a dolgokat is. (Annyira, hogy szeretnék egy veterán ötvenes, lehetőleg négyütemű kismotort egyszer, de annyira már nem, hogy egy rendes motor árát adjam érte.)
2012. júl. 10. 11:38
 2/3 A kérdező kommentje:

Te elolvastad legalább a kérdésemet ? Vagy csak gondoltál egyet s leírtad a leányálmaidat..?!

Ne ide irogass te majom hanem a mikulásnak...

2012. júl. 11. 13:55
 3/3 anonim ***** válasza:
Hat kerlek ez nem nagy ordongosseg: A motorodnak van egy tipus szama, ahhoz hozzarendelve letezik egy alkatresz katalogus. Ezt a katalogust magadeva teszed es megnezed a cikkszamot, bemesz a boltba es megmondod hogy Te ezt szeretned. Ha ugyes vagy megnezheted ki gyartotta magat a hajtas lancot es olcsobban hozzajuthatsz almaid vegatetelehez, ma'rha szerencsed van es minimum 1000 DB az egy rendelesi tetel. A masik eshetoseg megnezed nincs e cikkszam magan az alkatreszen, vagy az egesz hobelebanc dobozan. Elo szokott fordulni hogy kulon nem is adjak a piszkok a kivant alkatreszt, csak egy jonagy hobelebancal egyutt, jo dragan...
2012. júl. 11. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!