Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autobiztositast fel lehet...

Ladislaus433 kérdése:

Autobiztositast fel lehet mondani e-mailben?

Figyelt kérdés
mult heten vettem meg eletem elso hasznalt autojat. nem szeretnem ha 2021 augusztusaba a kgfb biztositasom atforduljon. fel tudom mondani most hogy pl a xy szamu biztositasomat fordulonappal felmondom? van erre vmi sablon szoveg? eleg e-mailbe elkuldeni vagy fontos papiron ajanlottan? en a szerzodest e-mailben kotottem. minden buktatot/tapasztalatot szivesen olvasok!
2020. aug. 11. 10:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Felmondani érdekmúlás miatt (eladtad stb),forgalomból véglegesen kivonattad lehet és ezt igazolnod is kell. 60 nappal forduló előtt tudod még felmondani ,de közbe már kötnöd kell az újat ami onnantól lesz érvényes,hogy a másiknak lejárt a fordulónapja. Mondjuk nem értem,hogy mi a problémád.
2020. aug. 11. 11:51
 2/3 A kérdező kommentje:
szoval 60 nappal elotte lehet csak felmondani? 59? 62? 162?262? mi ennek a formai kovetelmenye?emailben lehet?
2020. aug. 11. 12:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Forduló előtt 30 nappal már fel kell mondani és újat megkötni. Ha ennyire sürgős neked akkor küld el most a felmondást, posta,fax,e-mail is jó valamelyik biztosítónál. De sokkal egyszerűbb és biztosabb,ha felhívod őket és elmondod a kérdésed
2020. aug. 11. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!