Auto kulcs elektronikát át lehet szerelni másik ugyanolyan kulcs tokba. Tehát ha veszek egy ilyen kulcs tokot akkor át tudom rakni bele az elektronikat es a kulcsot?
2020. aug. 10. 16:51
1/5 anonim válasza:
Ha ugyanolyan a tok akkor persze. Ha nem akkor persze, hogy nem.
2/5 A kérdező kommentje:
Ugyanolyan
2020. aug. 10. 16:55
3/5 anonim válasza:
Igen, de nézzél utána hogyan kell szétszedni; ha megsérted az elektronikát benne, kidobhatod a kukába.
4/5 anonim válasza:
Szia!
Igen, át lehet szerelni. A YouTube-on rengeteg video van fent, az ilyen átszerelésekről.
Általában nagyon egyszerű. (Bár én, amikor a miénket csináltam, kegyetlenül megszívtam:)) (Az előző tulaj, pillanat ragasztóval összeragasztotta a kulcsházat...)
5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom
2020. aug. 10. 23:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!