Melyiket választanád?
Most vettem egy C6-ot, 2.4 Benzin.
Mondanám hogy imádom, mert imádom, egyedül az a lista zavar, amit a szervízből kifele tartok magamnál, és elgondolkozom, hogy minek is vettem meg. Aztán beülök, és ez az érzés elillan. Annyira eltalálták ennek az autónak a belterét, hogy az valami hihetetlen.Kívülről se kutya, de belülről.. Ha unatkozok, csak úgy be szoktam ülni, mert jól érzem magam benne.
Nullkilóméter jobb lenne a 254000 helyett,
de a full nem kéne, mert már az 😀
Hiába drága ennek a fenntartása, még mindig a legolcsóbb a három közül. A BMW-vel nem volt dolgom, a Mercivel a cégnél hajtottam egy kicsit. A BMW nem lehet drágább a Mercinél, de ez is a tulajdonostól függ. Egy E220 CDI maga a rémálom. Drága, zajos, csúnya, haszontalan.
Fenntartási költség szerint (növekvő):
-1. Audi A6 C6 2.4 Tiptronic 2006
-2. BMW 520i (170Le, a legmegbízhatóbb BMW benzinmotor (szerintem)) Manual 2005
-3. Mercedes E220 CDI 2003
Kinézet (legszebb legelől):
-1. BMW 5 (Hibátlan forma)
-2. Audi A6 (Centikre a BMW-től)
-3. Mercedes E class (valahol a föld másik végén az Audihoz képest)
Beltér (legszebb legelől):
-1. Audi A6 (A legjobb elrendezés, még 15 év elteltével is)
-2. BMW 5 (Szép elrendezés, jó helyen van a Infotainment)
-3. Mercedes E-class (Furcsa elrendezés, nem tudom hogy gondolták a klímavezérlő panelt)
kényelem, minőség (legjobb legelől):
-1. Audi A6 (óriási autó, óriási beltér, kényelmes b9rülések, minőségi elemek érintésre, jó minőségű alkatrészek, kellemes rugózás, átsiklik az utakon.
-2. BMW és Mercedes (Mindkettő egyszinten lehet, hiába, kényelmes az a Merci, nincs olyan kényelmes mint az Audi, de teljesen elviselhető, az Audihoz hasonló minőségű elemek, kivéve a Merciben néhány könnyen eltörhető alkatrész, nyikorgó, műanyag alkatrész.)
Összességében az Audi lehet a legjobb választás. Szegény. Merci az utolsó lett 😓
" Annyira eltalálták ennek az autónak a belterét, hogy az valami hihetetlen."
Az biztos, ez az a korszak, amikor elkezdte mindenki mondani, hogy az Audi gyártja a világ legjobban átgondolt belterét, ez nagyrészt a C6-nál jött be. De 90es évek mércéjével az előző C5 is tökéletes volt már. A C6 olyan, hogy egy laikusnak ha azt mondod, hogy 6 éves az autó, elhiszi, annyira időtálló a forma kivül-belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!