Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyiket választanád?

Melyiket választanád?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy mindegyikből előkerülne egy nullkilóméteres, jól felszerelt példány. Eltekintve hogy melyik a megbízhatóbb, te melyiket választanád melyik tetszik jobban? Ja és mindegyik S-Line, AMG és M-Paket felszereltségű (lökhárítók, felni, stb).

2020. aug. 10. 12:50
A kérdező szavazást indított:
Audi A6 C6
BMW E60
Mercedes W211
17 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
Én az Audit, mert 2 éve van már egy alattam (nem A6) és időközben megszerettem. Főleg a belső az, ami nagyon tetszik, bár elsősorban nem az ilyen évtizedes őskövületek esetén, hanem az új, digitális belsővel szerelteknél (2015-2016 utániak).
2020. aug. 10. 13:17
 2/6 anonim ***** válasza:
Audi A6 C6. Mert már második A6-osomat hajtom, az előző éppen C6os volt. A leghálásabb autóim a több tucat közül amiket birtokoltam. De az E60 is egy igazi klasszikus lesz az egyedi formájával.
2020. aug. 10. 22:24
 3/6 anonim ***** válasza:

Most vettem egy C6-ot, 2.4 Benzin.

Mondanám hogy imádom, mert imádom, egyedül az a lista zavar, amit a szervízből kifele tartok magamnál, és elgondolkozom, hogy minek is vettem meg. Aztán beülök, és ez az érzés elillan. Annyira eltalálták ennek az autónak a belterét, hogy az valami hihetetlen.Kívülről se kutya, de belülről.. Ha unatkozok, csak úgy be szoktam ülni, mert jól érzem magam benne.

Nullkilóméter jobb lenne a 254000 helyett,

de a full nem kéne, mert már az 😀

Hiába drága ennek a fenntartása, még mindig a legolcsóbb a három közül. A BMW-vel nem volt dolgom, a Mercivel a cégnél hajtottam egy kicsit. A BMW nem lehet drágább a Mercinél, de ez is a tulajdonostól függ. Egy E220 CDI maga a rémálom. Drága, zajos, csúnya, haszontalan.

Fenntartási költség szerint (növekvő):

-1. Audi A6 C6 2.4 Tiptronic 2006

-2. BMW 520i (170Le, a legmegbízhatóbb BMW benzinmotor (szerintem)) Manual 2005

-3. Mercedes E220 CDI 2003

Kinézet (legszebb legelől):

-1. BMW 5 (Hibátlan forma)

-2. Audi A6 (Centikre a BMW-től)

-3. Mercedes E class (valahol a föld másik végén az Audihoz képest)

Beltér (legszebb legelől):

-1. Audi A6 (A legjobb elrendezés, még 15 év elteltével is)

-2. BMW 5 (Szép elrendezés, jó helyen van a Infotainment)

-3. Mercedes E-class (Furcsa elrendezés, nem tudom hogy gondolták a klímavezérlő panelt)

kényelem, minőség (legjobb legelől):

-1. Audi A6 (óriási autó, óriási beltér, kényelmes b9rülések, minőségi elemek érintésre, jó minőségű alkatrészek, kellemes rugózás, átsiklik az utakon.

-2. BMW és Mercedes (Mindkettő egyszinten lehet, hiába, kényelmes az a Merci, nincs olyan kényelmes mint az Audi, de teljesen elviselhető, az Audihoz hasonló minőségű elemek, kivéve a Merciben néhány könnyen eltörhető alkatrész, nyikorgó, műanyag alkatrész.)

Összességében az Audi lehet a legjobb választás. Szegény. Merci az utolsó lett 😓

2020. aug. 11. 02:04
 4/6 A kérdező kommentje:
Az igaz, a Merci nagyon kiesik a formából az Audihoz és BMW-hez képest kívül-belül.
2020. aug. 11. 08:22
 5/6 anonim ***** válasza:

" Annyira eltalálták ennek az autónak a belterét, hogy az valami hihetetlen."

Az biztos, ez az a korszak, amikor elkezdte mindenki mondani, hogy az Audi gyártja a világ legjobban átgondolt belterét, ez nagyrészt a C6-nál jött be. De 90es évek mércéjével az előző C5 is tökéletes volt már. A C6 olyan, hogy egy laikusnak ha azt mondod, hogy 6 éves az autó, elhiszi, annyira időtálló a forma kivül-belül.

2020. aug. 11. 09:49
 6/6 A kérdező kommentje:
#5 A C6-os nagyon modern volt a maga korában a már beépített multimédia egységgel, szintúgy az E60 is. A Mercinél erre még várni kellett pár évet.
2020. aug. 11. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!