Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tényleg járatni kell a tárcsát?

Tényleg járatni kell a tárcsát?

Figyelt kérdés
a kevlár kuplung tárcsákat tényleg járatni kell az első 500km-en? azt írja az oldal, hogy kíméletesen kell használni. hogy kell érteni?

2020. aug. 10. 06:03
 1/9 anonim ***** válasza:
56%
Azt kell érteni hogy kiméletesen bánj vele egy ideig.
2020. aug. 10. 06:41
 2/9 A kérdező kommentje:
értem. köszönöm a választ.
2020. aug. 10. 07:06
 3/9 anonim ***** válasza:
24%
Ez minden új tárcsa-betét párosításra igaz, hogy amíg be nem kopik, az első pár szár km-en finoman érdemes fékezni, ha mód van rá, kerülni kell az intenzív- és vészfékezéseket.
2020. aug. 10. 07:15
 4/9 anonim ***** válasza:
50%
#3 el kéne olvasni a teljes kérdést, mielőtt elkezdesz válaszolni, teljesen más dologra.
2020. aug. 10. 07:29
 5/9 anonim ***** válasza:
41%

Mea culpa.

Tárcsát olvastam, elsőre nem kuplungra asszociáltam. Tévedtem, ilyen mással a világtörténelemben még soha nem fordult elő gondolom.

Nagyon köszi a lepontozást, igazán kedves ember lehetsz. A nyilvános kivégzésemet emiatt a szörnyű emberiségellenes bűnöm miatt mikorra tervezed? Mert az feltételezem 100%-osan egyértelmű, hogy direkt, szándékosan, rosszindulatból, előre kitervelten nem kuplungra gondoltam.

2020. aug. 10. 07:44
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Tulajdonképpen nem írt hülyeséget. Kuplungra, fékre is igaz, hogy az elején nem érdemes gyilkolni.
2020. aug. 10. 07:52
 7/9 D. Brasco ***** válasza:
71%
Egy kevlár kuplungon nem tudom mit lehet járatni,tekintve hogy az pont nem úgy müködik mint a hagyományos kuplung.A kevlárt nem lehet csúsztatni,tehát azzal nem lehet finomkodni......annak kb fog/nem fog állása van.
2020. aug. 10. 08:00
 8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen ment mindenkinek a zöld. tudtommal a szinter kutylungot nem lehet csúsztatni
2020. aug. 10. 08:09
 9/9 anonim ***** válasza:
23%

"Nagyon köszi a lepontozást, igazán kedves ember lehetsz. A nyilvános kivégzésemet emiatt a szörnyű emberiségellenes bűnöm miatt mikorra tervezed?"

Te tényleg ennyire retardált vagy? A pontozás nem a személyed ellen szól, a válasz hasznosságát jelzi - márpedig a lepontozott válaszod a kérdés tekintetében teljesen haszontalan.

Ez ekkora lelki sérülést okoz neked? Netán a kérdező kéne hogy elnézést kérjen tőled amiért nem figyeltél?

Ne légy már ilyen gyerekes. Ne hisztizz. Tévedtél, haszontalan választ adtál, ez van. Az élet megy tovább. Senki nm akar kivégezni, de még csak leköpni sem. Igazából senkit nem is érdekelsz sem te, sem a rossz válaszod.

Talán túléled.

2020. aug. 10. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!