Tényleg járatni kell a tárcsát?
Mea culpa.
Tárcsát olvastam, elsőre nem kuplungra asszociáltam. Tévedtem, ilyen mással a világtörténelemben még soha nem fordult elő gondolom.
Nagyon köszi a lepontozást, igazán kedves ember lehetsz. A nyilvános kivégzésemet emiatt a szörnyű emberiségellenes bűnöm miatt mikorra tervezed? Mert az feltételezem 100%-osan egyértelmű, hogy direkt, szándékosan, rosszindulatból, előre kitervelten nem kuplungra gondoltam.
"Nagyon köszi a lepontozást, igazán kedves ember lehetsz. A nyilvános kivégzésemet emiatt a szörnyű emberiségellenes bűnöm miatt mikorra tervezed?"
Te tényleg ennyire retardált vagy? A pontozás nem a személyed ellen szól, a válasz hasznosságát jelzi - márpedig a lepontozott válaszod a kérdés tekintetében teljesen haszontalan.
Ez ekkora lelki sérülést okoz neked? Netán a kérdező kéne hogy elnézést kérjen tőled amiért nem figyeltél?
Ne légy már ilyen gyerekes. Ne hisztizz. Tévedtél, haszontalan választ adtál, ez van. Az élet megy tovább. Senki nm akar kivégezni, de még csak leköpni sem. Igazából senkit nem is érdekelsz sem te, sem a rossz válaszod.
Talán túléled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!