4 db 100 kilométert futott autógumit az új ár hány százalékáért lehetne eladni ?
Figyelt kérdés
Új autó vettem és lecseréltem 4 évszakosra mert nem akarom cserélgetni a téli-nyárit. A gumi annyit futott amíg hazajöttem a szalonból. Pirelli gumi és 19 ezer körül van az új ára.2020. aug. 10. 00:37
2/6 anonim válasza:
17-18 ezer ha a legolcsobb helyen 19
3/6 anonim válasza:
Adhatod akár mennyiért de örülj ha 15-öt megadnak érte.
4/6 anonim válasza:
Tehát újonnan kb 80e a garnitúra. Mivel használt, még ha csak 100 km-t is, ennél kevesebbet fognak adni érte. Ha 50-60 körül elmegy, szerintem nem jársz rosszul. Ennél többet nem hiszem, hogy adnak érte, mert egyszerűbb besétálni a boltba, gumishoz és megvenni számlával, garanciával.
5/6 anonim válasza:
75-80%-át tudod elkérni szerintem. :D
6/6 anonim válasza:
Elkérni bármennyit lehet, csak nem adnak sokat érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!