Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A forma 1 nagydíj futam ma az...

A forma 1 nagydíj futam ma az M4 en negyed nègykor lesz?

Figyelt kérdés
2020. aug. 9. 11:07
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Nekem csak az a bajom hogy lehet hogy egyszerűbb lett volna megnézni de mondtam hogy nem szoktam nèzni ès most itt volt kedvem megkérdezni. Válasszon kívül nem kell semmi oltogatás meg duma.
2020. aug. 9. 14:40
 22/27 A kérdező kommentje:
Ès nem azt írtam hogy miért nem kapok választ.
2020. aug. 9. 14:41
 23/27 anonim ***** válasza:

Még mindig rugózol rajta, innen látszik, hogy tényleg egyszerűbb lett volna megnézni. Ez nem olyan jellegű kérdés, hogy "xy kiment az autómból, hogy tudnám házilag helyrepofozni", mert ezt még talán könnyebb megkérdezni, mint utánaolvasni, hátha valakinek van tapasztalata vele, de a te kérdésed rövidebb idő alatt meg lett volna válaszolva konfliktusok nélkül Google segítségével. Amúgy, ha kaptál választ már rögtön az első válasz után, onnantól nem is kellett volna már foglalkoznod a kérdéssel.

Erre a válaszra is fogsz reagálni gondolom, pedig teljesen felesleges. Most már tudod mikor kezdődik, inkább készítsd a nassolni valót. :D

2020. aug. 9. 14:49
 24/27 A kérdező kommentje:

Válaszolok mert nektek sem kellett volna már vele foglalkozni csak leírni a választ.

Jó szórakozást

2020. aug. 9. 15:06
 25/27 anonim ***** válasza:

"Nem mert több is van ès tudom hogy az forma 2 meg 3 meg 4 de annyira nem értek a forma 1 hez csak néha nézem."

Azért az első néhány arab számot csak ismered?

2020. aug. 9. 15:16
 26/27 A kérdező kommentje:
Már mindegy szia
2020. aug. 9. 16:55
 27/27 A kérdező kommentje:

Èn egész vègig a Ferrarinak szurkoltam de már látszódott ugye hogy nem nyeri meg.

Meg mondták hogy most rosszabb autó van vagy valami.

Mi van az autóval?

Valaki tudja?

2020. aug. 9. 16:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!