A forma 1 nagydíj futam ma az M4 en negyed nègykor lesz?
Figyelt kérdés
2020. aug. 9. 11:07
11/27 anonim válasza:
Na jól van, töröltelek a megválaszoltak közül.
12/27 A kérdező kommentje:
Most mi bajod van?
2020. aug. 9. 12:06
13/27 A kérdező kommentje:
De kit érdekel?
2020. aug. 9. 12:06
14/27 anonim válasza:
kérdező, 15:10-kor rajtol a futam. És persze tudom, ez az oldal arra van, hogy bármit megkérdezzen az ember, de ezt most tényleg egyszerűbb/gyorsabb lett volna TV műsorban megnézni - mindamellett, hogy tudható, hogy az európai futamok szinte mindig 15:10-kor kezdődnek (már aki egy kicsit is nézett már F1-et).
15/27 anonim válasza:
Szerintem engedjétek el ezt a kérdést, így is túlzottan sok választ kapott ahhoz képest, hogy mennyire jelentéktelen kérdés.
16/27 A kérdező kommentje:
De most mondom hogy nem szoktam nézni de amikor mèg néztem akkor kb 2 kor kezdődött.
Ès akkor is csak néha néztem.
2020. aug. 9. 13:40
17/27 A kérdező kommentje:
11 es nek meg nem tudom mi baja van
2020. aug. 9. 13:41
18/27 A kérdező kommentje:
Ès a 15 ös nek sem. Lehet hogy neten egyszerűbb lett volna de ott nem szoktam nèzni. Most kíváncsi vagyok a futamra most nem értem miért nem elég csak a választ leírni.
2020. aug. 9. 13:42
19/27 anonim válasza:
"most nem értem miért nem elég csak a választ leírni."
(én mondjuk már leírtam a választ)
Azért, mert ez egy olyan kérdés, amire 80 IQ felett önállóan is megtalálod a választ még gyorsabban, mint amilyen gyorsan kiírnád a kérdést.
20/27 anonim válasza:
Kérdező, én meg neked nem tudom mi bajod, de eléggé komolynak tűnik.
Megkaptad a választ? Meg. 15:10-kor kezdődik a futam, készülj, mert nemsokára itt van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!