Egyik gumim defektes lett , elég ha csak azt az egyet cserélem egy ugyan olyan újra?
Figyelt kérdés
Illetve az mennyire baj ha az új 1 db gumit amit rendelek más országban gyártották mert hankook gumit rendelek és az lehet hogy kínai lesz ami most fent van az magyar. a többi gumi csak kb 5000km-t futott 2020-as gumik...2020. aug. 8. 23:03
1/10 anonim válasza:
Pótkereked milyen állapotú? Annak a helyére feldobhatsz egy 5000et futott gumit.
De ha az rendben van akkor csak 1et vegyél. Mind1 hol készült.
2/10 anonim válasza:
Lényegtelen, mert gumit csakis párosával cserélünk!
3/10 A kérdező kommentje:
2020. aug. 8. 23:39
4/10 anonim válasza:
És nem lehet javítani? Oldalfal sérült vagy mi történt?
5/10 anonim válasza:
Nekem mindegy, te fogsz balesetet szenvedni, ha egy kicsit is eltér a régi és új gumi tapadása.
6/10 A kérdező kommentje:
4-es igen oldalfal sérült sajnos :(
Hát úgy döntöttem hogy csak 1et veszek mert belegondolva szerintem 5000km sincs a többibe.
2020. aug. 8. 23:45
7/10 anonim válasza:
Hát, az szívás. Szerintem is elég egy. Az első párszáz km-en lehet, hogy lesz egy kis különbség, utána észrevehetetlen lesz.
9/10 anonim válasza:
Elég egyet, csak a minta legyen azonos.
10/10 anonim válasza:
Elég egy. Max akkor vennék kettőt ha már több éves 4-5 mm-re elkopott gumi lenne a régi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!