Ha a toyota annyira unalmas autókat gyárt akkor miért lett a világ legnagyobb autógyártója?
A legtöbb embernek pontosan arra van csak szüksége, hogy A-ból B-be megbízhatóan, kevés üzemanyagból elvigye egy olyan autó, amit nem kell szervizbe hordani félévente, mindig megy, és mindig ugyanolyan.
De mint autókedvelő, én nagyon szeretek vezetni, van is két hobbiautóm - mégis van mellé egy unalmas szaladgálósom, nekem az egy Kia Cee'd.
Nekem sincs minden nap szükségem az üvöltő hat- vagy nyolchengeres motorra, a 10+ literes fogyasztásra, és a sok hibalehetőségre, ami mind velejárója lenne annak, ha a hobbi célra tartott, "izgalmas" autóimmal járnék. A Kia meg csak megy, alig fogyaszt, semmi baja (pedig már ez is 7 éves, egy "izgalmas" autót ennyi idősen már azért kell soron kívül szervizelni), és nem utolsósorban pont leszarom, ha kicsit lezabálom az igénytelen szövet üléseket, vagy esetleg ha kicsit koszos, akkor sem rohanok egyből a mosóba munka előtt vagy után, mert nem érdekel. Még nekem is kell egy ilyen autó, látod, pedig amióta az eszemet tudom, benzinvérű vagyok. És tudod mit? Még szeretem is ezt a Kiát. Nem úgy, mint a másik kettőt, nem szerelmes vagyok belé, hanem szeretem. Mert mindig megy, mindig hideg a klíma, mindig hibátlan. Gyenge, steril, de mindig ott van. Ebben is van szeretnivaló.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!