Szerintetek van így értelme autót fenntartani?
Sziasztok!
Kb. két hete vettem autót. Valamilyen szinten hiányzott a vezetés talán ezért is vettem meg viszont nem használom ki eléggé. Győrben lakom így igazából bárhová eljuthatok biciklivel is. Én egyedül élek gyerekem sincs tehát még őket sem kell hurcolászni ide oda. A bevásárlás megoldható autó nélkül is. Néha néha teszek egy kört éjszaka városban meg elmegyek egy két helyre De azon kívül jelentősebb haszna nincs az autónak. A munkahely is 5 km-re van tőlem. Ti fent tartanátok így egy autót?
A leírtak szerint nincs értelme fenntartani.
Kihasznalhatod, hogy autód van, időnként elmehetsz kirándulni, rokonokat meglátogatni.
Semmi értelme nincs neked az biztos hogy autód legyen.
Ha üössze számolnád az éves kiadásokat, az autó árát, javitást, tankolást nagyon sokba van.
Ezért a pénzért ha menned is kellene valahová autóval, a taxival jobban járnál.
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__biztositas-papirm..
Gyanús vagy te nekem...
Én autób/zi vagyok, szóval így is lenne autóm. De ha neked nincs rá szükséged, add el. Buksz rajta, de hosszabb távon kisebb lesz a veszteséged
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!