Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Aki ült már egy Ferrari F12...

Aki ült már egy Ferrari F12 berlinettában meg egy McLaren 720s ben az szerint melyik jobb?

Figyelt kérdés

Melyiket nagyobb élmény vezetni?

Vagy ti melyiket választanátok?

Sok választ várok!

Az èrtelmes válaszokat előre köszönöm.

2020. aug. 6. 18:54
A kérdező szavazást indított:
Ferrari f12
McLaren 720s
10 szavazat
 1/2 crudy ***** válasza:
0%

Én ültem már az egyikben. Jó vót. A többi válaszoló azért köt bele mindenbe, mert semmire nem mész a válasszal. Ha valami vel technikaibb a kérdés akkor fórum szinten lehet róla diskurálni, de gyaníthatod, hogy itt senki nem ült ilyen autókba, ha mégis, kevés az esélye, hogy mindkettőben. Elég sok ilyn kérdése van itt, hogy lamborghini vagy ferrari, koenigsegg vagy bugatti. Melyik a jobb, melyik a gyorsabb, melyik a farokmutogatósabb. Gyakorlatilag ki nem szarja le? Ez már az a kategória, hogy elképesztő érzés ezeket vezetni és még a gazdagok is ritkán veszik elő mert a fenntartása is egy vagyon.

Te mér messze vagy attól, hogy ilyet vegyél ezért nyilván értelmetlennek találjuk, hogy valamelyik irányába billentsünk. Ha oda is jutsz, hogy veszel ilyet addigra ezek már veteránok lesznek és majd az akkori csúcsmodelt akarod. Ha lesz is rá keret, nem tőlünk falusi mihasznáktól meg bunkó D. braskotól fogod megkérdezni, hogy milyen legyen hanem felkeresed az eladót vagy a gyártót és egyeztetsz időt tesztvezetése, kipróbálod és amelyik jobban tetszik megveszed. De így, hogy melyik a jobb, melyiket nagyobb élmény, a kérdésnek sincs sok értelme. Mi az élmény? Ugyan az ami nekem vagy neked más?

Pl: eleinte jó volt mert erős és mert gyors, de aztán amikor csak haladni akartam, hangos volt, csattogot, durrogot, kínos volt, kényelmetlen volt. Olyan érzésem volt, hogy egy új lenyomattal tönkre teszem a műszerfalat. Mindenki bámult, nem látni belőle semmit, ráz mint a hullámvasút. Ha lenne ennyi pénzem, nem ilyet vennék. Na bumm, most szar arc vagyok mert szerintem nem jó.

2020. aug. 6. 22:09
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem sok ember van aki iylesmiben üldögél, aki meg igen, kétlem, hogy két koktél közt gyakorizna.
2020. aug. 12. 02:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!