Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW X3 2. Generáció 2016-2017-...

BMW X3 2. Generáció 2016-2017-os évjáratú 20d?

Figyelt kérdés
20d motor iránt érdeklődnék,úgy tudom 2014 után már a b47d20 motorkódú motorok jöttek ki a ritkán dicsért kigyulladós n47d20 után. Az lenne a kérdés, hogy ezeknél a motoroknál is fenn áll a kigyulladásos hiba? Es hogy milyen típushibái vannak? És érvek ellenérvek akár az autó vagy csak a motor mellett?

2020. aug. 5. 22:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem, azért más a motorkód mert javították már az n47d20 hibáit. De ezek alig pár éves kocsik, senki sem fogja úgy megmondani hogy mire kell figyelni mint egy 25 éves kocsinál.
2020. aug. 5. 22:21
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

picit jobb mint az n47, de ugyanúgy lehet gyulladás mert a lényege ugyanaz. Lánca kicsit jobban bírja, de 200-250 közt rá kell nézni.

Mondjuk és X3at nem vennék belépő motorral, papíron nem gyenge, de egy ilyenhez kellene nagyobb.

2020. aug. 5. 22:22
 3/5 anonim ***** válasza:
Ja és elvileg megbízhatóbbak, de majd idővel kiderül.
2020. aug. 5. 22:22
 4/5 A kérdező kommentje:
Tiguan és ez között vacilálok még a Tiguan 2.0 CRTDI-vel tudom, hogy nem szokott gond lenni volt is nekem már egy olyan, viszont ezek a BMW-k egész jó áron elérhetők most. Viszont a leírtak alapján elgondolkodtató, hogy milyen strapabiró ez a konstrukció, igaz 100 ezer km környéki autót szeretnék es körülbelül 5 évig maximum még 100 ezer kilóméterig megtartani, annyit meg egy 3 éves autónak tudnia kéne.
2020. aug. 6. 08:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Nyugi ezek még fiatal kocsik, nemigen lesz velük hiba.
2020. aug. 6. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!