BMW X3 2. Generáció 2016-2017-os évjáratú 20d?
Figyelt kérdés
20d motor iránt érdeklődnék,úgy tudom 2014 után már a b47d20 motorkódú motorok jöttek ki a ritkán dicsért kigyulladós n47d20 után. Az lenne a kérdés, hogy ezeknél a motoroknál is fenn áll a kigyulladásos hiba? Es hogy milyen típushibái vannak? És érvek ellenérvek akár az autó vagy csak a motor mellett?2020. aug. 5. 22:11
1/5 anonim válasza:
Nem, azért más a motorkód mert javították már az n47d20 hibáit. De ezek alig pár éves kocsik, senki sem fogja úgy megmondani hogy mire kell figyelni mint egy 25 éves kocsinál.
2/5 anonim válasza:
picit jobb mint az n47, de ugyanúgy lehet gyulladás mert a lényege ugyanaz. Lánca kicsit jobban bírja, de 200-250 közt rá kell nézni.
Mondjuk és X3at nem vennék belépő motorral, papíron nem gyenge, de egy ilyenhez kellene nagyobb.
3/5 anonim válasza:
Ja és elvileg megbízhatóbbak, de majd idővel kiderül.
4/5 A kérdező kommentje:
Tiguan és ez között vacilálok még a Tiguan 2.0 CRTDI-vel tudom, hogy nem szokott gond lenni volt is nekem már egy olyan, viszont ezek a BMW-k egész jó áron elérhetők most. Viszont a leírtak alapján elgondolkodtató, hogy milyen strapabiró ez a konstrukció, igaz 100 ezer km környéki autót szeretnék es körülbelül 5 évig maximum még 100 ezer kilóméterig megtartani, annyit meg egy 3 éves autónak tudnia kéne.
2020. aug. 6. 08:19
5/5 anonim válasza:
Nyugi ezek még fiatal kocsik, nemigen lesz velük hiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!